Jan Blachowicz vs Aleksandar Rakic – 15. maj 2022 06:30

Light Heavyweight | UFC
Over 2.5 runder
Tippet til 1.61
Units 8/10
Tabt -8,00
Udgivet 13. maj 2022 12:37
Jan Blachowicz (28-9) vs. Aleksandar Rakic (14-2)

Den tidligere Light Heavyweight champ Jan Blachowicz, møder i denne weekend den sultne upcoming prospect Aleksandar Rakic, i en kamp om at forblive i toppen af divisionen.

Blachowicz har igennem hans lange UFC karriere haft sine op- og nedture. Tilbage i 2015-2017 perioden tabte han 4 ud af 5 kampe, men har senere fornyet sig selv og udviklet sig til en af de bedste kæmpere i divisionen. Det har han bevist ved at vinde 9 ud af 11 kampe siden 2017, hvor han kun har måtte se sig slået af Thiago Santos (KO) og i hans seneste kamp hvor Glover Teixeira vandt bæltet på en Submission i 2. runde. Før denne kamp vandt han en 5 runders decision mod den største Middleweight stjerne og champ, Israel Adesanya.
Blachowicz er en solid overall MMA kæmper; Solid boksning med et crispy jab og gode kombinationer i bokselommen. Derudover har han en af de bedste Takedown defences kombineret med en fornuftig cardio. Blachowicz ved hvordan han skal pace sig selv, og skynder sig sjældent. Han er tilfreds med at kæmpe en kamp i et lavere tempo.

Aleksandar Rakic er en af de nyere skud på stammen, og har stille og roligt kæmpet sig op igennem divisionen med en flot 6-1 UFC record. Hans eneste tab kom mod den erfarne kæmper Volkan Oezdemir, hvor han tabte en tæt split decision. Rakic har vist en aggressivitet i hans tidligere kampe, hvor han har forsøgt at skræmme sin modstander med et højt tempo og meget power udveksling. Siden hans tab til Volkan har han dog sat foden lidt på bremsen, og udviklet sig til at kæmpe mere strategisk. Rakic største force er hans størrelse og den power han sidder i hans striking. Han har forsøgt at indkorporere mere wrestling og mixe hans MMA game mere.

Jeg tror at vi kommer til at se en kamp hvor begge kæmpere har stor respekt for hinanden, og derfor vil komme til at afvente hinanden meget. Det vil føre til en kamp der vil blive trukket ud. Ydermere er dette Rakic' første 5. runders kamp, hvilket kan medføre at han kommer til at tage den mere med ro for at kunne kæmpe alle 5 runder uden at blive træt. I kampe som disse hvor to dygtige kæmpere har respekt for hinanden, ser vi oftest at tiden bliver trukket ud. Begge kæmpere vil have gode nok værktøjer til at undgå de helt store farer. Tilsammen har de to kæmpere gået distancen i 14 ud af 24 kampe (58%).

Jeg har valgt at kigge nærmere på at kampen går Over 2.5 runder til odds 1.61 (62.1%). Med en vinderchance på 75% ender vi med en betvalue på solide 120,75 og en risiko på 8 ud af 10 units.

Som ekstra value ville jeg kigge på Over 3.5, Over 4.5 og at kampen går hele distancen.

—————————————
Edges:

Technique (Boksning) – Blachowicz
Technique (Kickboxing) – Rakic
Cardio – 50/50
Chin – Blachowicz
Speed – Rakic
Wrestling – Blachowicz
Grappling – Blachowicz
Power – 50/50
Jan Blachowicz – Aleksandar Rakic Odds


Jan Blachowicz – Aleksandar Rakic Head 2 Head


Flere Tips

2. oktober 2022
Units 6/10
Tippet til 1.64
02:05
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 1.80
Units 10/10
Tippet til 1.50
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar