18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Jammerbugt FC-Lyngby-30. July 2021 19:00

Units 3/10 Vundet
Jammerbugt FC vs Lyngby
Lyngby -0.50 (AH)
30. juli 2021 19:00
bet365
Tippet til 1.58
Udgivet 28. juli 2021 13:28
OBS: højeste odds er 1.61 på Lyngby – 0.5 hos NordicBet.

Jammerbugt og Lyngby er landet i 1. Division på hver sin vis – Jammerbugt er oprykkere, Lyngby nedrykkere. Skal man tro Transfermarkt’s værdier er Lyngby økonomisk set omkring 6 gange større end Jammerbugt og der bør ganske enkelt være kæmpe forskel på de to. Jammerbugt er største favorit til nedrykning, mens Lyngby er en af favoritterne til oprykning. Jammerbugt har kun et deltidssetup og er i høj grad drevet af frivillige – cheftræner Bo Zink har eksempelvis fuldtidsjob ved siden af – og har fået dispensation på flere fronter for at kunne være med i 1. Division, mens Lyngby har et etableret fuldtidssetup, som er vant til Superliga.

Jammerbugt fik 1 point i premieren mod Hvidovre, men deres mål var et uheldigt selvmål af Hvidovre og gennem hele kampen skabte de kun 0.5 xG mod Hvidovres 2.0 og Hvidovre dominerede hele kampen. Dertil bør det nævnes, at Hvidovre med en afbrudt træningslejr, grundet corona, og deraf aflysning af en træningskamp mod AGF, samt et afbud af en planlagt træningskamp mod Lyngby har haft alt andet end optimale betingelser i deres forberedelser til den nye sæson.

Lyngby var til tider blandt de bedste hold i Superligaen i foråret og var også på et tidspunkt tæt på at redde sig, men blev straffet af et utroligt ringe efterår. De har mistet nogle spillere, men har til gengæld fået angriber Frederik Gytkjær tilbage efter skade, mens man har holdt på vigtige spillere som Emil Nielsen og har fået Andreas Bjelland ind til defensiven. Det er dog tvivlsomt om han spiller efter en lang skade. Jeg tvivler dog på, at defensiven for alvor bliver udfordret. Lyngby vandt i premieren 2-1 over også nyoprykkede Nykøbing i en ret chancefattig kamp, som Lyngby dominerede. Lyngby lukkede godtnok helt oppe omkring 1.90 mod Nykøbing, men Nykøbing har også et væsentligt større setup og højere budget end Jammerbugt. Jeg synes Lyngby skal være større favoritter her end de er gjort til.

Jammerbugt FC – Lyngby Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Jammerbugt FC
Lyngby
Odds are subject to change. Last updated 30. juli 2021 19:02.

Jammerbugt FC – Lyngby Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar