Jammerbugt FC-Lyngby-30. July 2021 19:00

Jammerbugt FC vs Lyngby
Under 2.5 mål
19:00 30. juli 2021
Tippet til 2.15
Units 1/10
Tabt
Udgivet 30. juli 2021 09:44
Lyngby rykkede ned i Superligaen sidste år, og det betød en stor rokering i deres setup. Blandt andet røg Carit Falch og hans meget underholdende spillestil væk, da han drog til Vejle. Ind i stedet er islandske Freyr Alexandersson, som er et rimelig ubeskrevet blad på trænerfronten. Vi har faktisk kun indtrykket fra første Lyngby kamp, og der var man et stykke fra Carit Falchs Lyngby.

Lyngby vandt 1-2 ude over Nykøbing, men det var meget få chancer man skabte. Heldigvis for Lyngby så leverede de også en rigtig stærk defensiv indsats. Nykøbings ene mål var et rimelig rodet et af slagsen.

Det er heller ikke super overraskende at Lyngby halter med det defensivt, efter at de i transfervinduet har sendt både Magnus Warming og Emil Kornvig til det italienske. Begge de unge kræfter, var en stor del af Falchs spil til sidst i Lyngby.

Oprykkerne fra Jammerbugt er uden tvivl de store underdogs her. De efterlod dog et fornuftigt resultat i første runde, da de sikrede 1-1 ude mod Hvidovre, omend Hvidovre måske godt kunne have lavet en pind mere. Jammerbugts helt store dorce i 2. Division var også deres defensiv, hvor de lukkede færrest mål ind af alle i rækken.

Der forventes halvsløjt vejr i Jammerbugten i dag, og en god del vind. Ikke ligefrem vejr, der taler for sommerbold og mange mål.

Jammerbugt FC – Lyngby Odds


Jammerbugt FC – Lyngby Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar