18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Jammerbugt FC-Hobro IK-18. August 2021 18:00

Units 5/10 Vundet
Jammerbugt FC vs Hobro IK
Under 2.5 mål
18. august 2021 18:00
bet365
Tippet til 2.00
Udgivet 17. august 2021 22:35
Nordjysk lokalopgør, når Hobro gæster Pandrup og Jammerbugt. Samtidig et opgør mellem to klubber, der ser ud til at skulle kæmpe med hinanden i bunden af rækken. Hobro ganske vist med et større budget og et stærkere mandskab end Jammerbrugt, men næppe med kvalitet til at ende i top-6, og til dette opgør har man også nogle offensive fravær, der kan besværliggøre det for udeholdet. Jeg ser dog stadig Hobro som smalle favoritter, og dermed også værdi på udesejren. Dog mener jeg, at værdien er større på under-spillet, som er udvalgt her.

Jammerbugt har nemlig kæmpet lidt med arbejdstilladelser på nye spillere, og man har fortsat en smal trup, hvor kvaliteten er begrænset. Alligevel har Jammerbugt fået en meget tilfredsstillende start på livet i næstbedste række, og Bo Zinck har udtalt, at man skal holde sig i live frem til landskampspausen og transfervinduets lukning, hvor man så bør få papirarbejdet på de resterende spillere i orden.

Jammerbugt er underdogs i de fleste opgør, og det primære er fortsat blot at skrabe lidt point sammen ad gangen. Jeg er ikke i tvivl om, at Jammerbugt gerne vil sælge denne kamp for et enkelt point, selvom de af markedet pt. er favoritter. Jammerbugt vil med sin smalle trup blive udfordret i denne periode, hvor der også spilles midtugekampe.

Jammerbugt slider med offensiven, og selvom man er kommet på tavlen fire gange i sæsonens fire kampe, så ser det ikke så rosenrødt ud, når man dykker ned bag tallene. To af de fire mål har været selvmål, mens målet mod Lyngby kom i overtiden, hvor man var en mand i overtal og nede med 2-0. Det samme gjaldt på Amager i seneste runde, hvor man trods hele 2. halvleg i overtal kun skabte 0,35 på xG og havde to afslutninger på mål. Den ene blev dog rettet af, og så hentede man en heldig sejr.

Hobro er ramt på de offensive positioner, hvor man i sommerpausen har sagt farvel til Pål Kirkevold. Kasper Høgh er kommet til fra Randers, men den unge angriber døjer med en skade, der holder ham ude. I det hele taget er offensiven ramt af fravær. Således er Mads Hvilsom også ude, da han rev sit korsbånd over i foråret mens Oliver Thychosen igen er på skadeslisten. Og for at gøre det hele værre, så måtte nyligt signede Justin Shaibu udgå af seneste kamp med en skade og bliver ikke klar til denne kamp. Det betyder, at unge Thomas Junge er eneste reelle angriber og mod Lyngby brugte man Klitten på top.

Hobro kører med et 3-mandsforsvar og med Mikkel MP og Avinzini foran på den centrale midtbane, så er det bestemt ikke et hold, der skriger af offensivt engagement. Deedson og Amankwaa har endnu ikke slået til og bortset fra 4-1 nederlaget til Lyngby, så er alle Hobros kampe gået unde 2,5 inkl. Pokalopgøret mod Brabrand, som endte 0-0.

Jeg synes, det lugter målfattigt i en kamp, hvor offensiven hos udeholdet er hårdt ramt, mens hjemmeholdet bør være interesserede i at trække tempoet ud og næppe vil være voldsomt utilfredse med en pointdeling.

Jammerbugt FC – Hobro IK Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. august 2021 01:59.

Jammerbugt FC – Hobro IK Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar