18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Jammerbugt FC-FC Helsingør-28. August 2021 14:00

Units 4/10 Vundet
Jammerbugt FC vs FC Helsingør
FC Helsingør -1.00 (AH)
28. august 2021 14:00
bet365
Tippet til 1.93
Udgivet 28. august 2021 00:00
Helsingør er fantastisk kørende, og de har med 5 sejre og en enkelt uafgjort været ret suveræne. Den eneste uafgjorte kom mod oprykningsfavoritterne fra Lyngby, hvor man alligevel formåede at score hele tre gange, og Helsingør har været stærke offensivt sæsonen igennem. Fredericia overhalede fredag Helsingør, men med en sejr i dette opgør kan Helsingør igen spille sig tilbage på førerpositionen, og nordsjællænderne ligner virkelig en skarp kandidat til en oprykningsplads, der slet ikke er lige så dyrt til salg, som den var i sidste sæson.

Helsingør spillede midtugekamp mod Køge, som man godt nok ”kun” vandt med 1-0, men man var altdominerende og med 2,55 i xG burde man have scoret flere. Det er naturligvis ikke en ulempe med midtugekamp og en lang rejse, men jeg vurderer kvalitetsforskellen på de to mandskaber til at være meget stor.

Jammerbugt har fået en fin start i rækken, men i seneste runde mod Horsens var man virkelig presset på niveau, og man tabte fortjent 2-1 med mange chancer imod, mens man selv havde svært ved at skabe det. Jammerbugt var enormt presset på tempo, og faktisk har nordjyderne haft nemmest ved at møde modstandere, man har kunnet matche på fysik, mens man har haft det svært mod boldspillende hold.

Sådan et er Helsingør i høj grad, og jeg synes virkelig, at Eskesen har skabt en ensartethed og en synergi på et hold, der spiller med et fast udtryk og har en klar plan. Efter New zealændernes retur er man i den grad blevet forstærket, og der er både kvalitet og bredde i truppen. Jammerbugt slider stadig med manglende tilladelser til flere af deres nye signings, og Jammerbugt har en relativt smal trup, hvilket muligvis også var en af faktorerne i nederlaget til Horsens.

Med en asian-variant på -1, hvor pengene går retur med 1-målssejr, så finder jeg fin værdi i prisen.

Jammerbugt FC – FC Helsingu00f8r Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 28. august 2021 02:05.

Jammerbugt FC – FC Helsingu00f8r Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar