18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Jammerbugt – Esbjerg-26. September 2021 14:00

Units 4/10 Tabt
Jammerbugt vs Esbjerg
Esbjerg + Over 2,5
26. september 2021 14:00
bet365
Tippet til 2.70
Udgivet 25. september 2021 22:48
Esbjerg har i lang tid været et totalt no go, men de har med en ny træner og en ny samlet trup fået gang i det og med to sejre i de seneste to kampe bør vestjyderne komme til kampen med selvtillid, når de som favoritter møder oprykkerne fra Jammerbugt, der har haft det enormt svært i de seneste runder, og som pt. præsterer lidt som forventet.

Esbjerg slog seneste Fremad Amager, og man skabte virkelig mange chancer og scorede næsten 4 på xG. Esbjerg har i Simpson, Elias Sørensen og Mads Larsen fundet en trio, er supplerer hinanden godt og skaber pænt med chancer. Der er hentet mange nye navne til Esbjerg og med en ny træner, så kræver det tid at finde sammen. Derfor har jeg også en forventning om, at Esbjerg bliver stærkere som tiden skrider frem, og der har været gode tegn de seneste kampe.

Esbjerg vil fortsat gerne praktisere det høje pres, og jeg øjner en rigtig god match up overfor Jammerbugt, der er lidt shaky på bolden, og som kan få svært ved at spille sig ud af det pres. Jammerbugt fik en fin start, men det er som om, man er begyndt at ramme det sande niveau efter en åbningsperiode, hvor oprykkere ofte præsterer lidt på energi og vilje som selvtillidsfuld oprykker.

Jammerbugt har fået et par på snuden med et 6-0 nederlag hjemme til stærke Helsingør, mens man senest tabte 4-1 til Nykøbing. Ganske vist slog man et skadesramt HB Køge-mandskab, men alligevel indkasserede man 3 mål og var en smule heldige med sejren. Jammerbugt har afgivet ekstremt mange chancer i deres seneste kampe, og når modstanderne har været Helsingør, Horsens, Fredericia, som er blandt de større hold alá Esbjerg, så har de haft store problemer med at fastholde bolden og har haft meget lidt boldbesiddelse.

Man skal stadig være påpasselig med spil på Esbjerg, som stadig har efterslæb af en voldsom kriseperiode, hvilket også gør, at oddset står i et pænt leje. Der er lyspunkter hos esbjergenserne og med målrige kampe i de to mandskabers seneste opgør, så er værdien boosted pænt med over 2,5-kombinationen.

Jammerbugt – Esbjerg Odds


Jammerbugt – Esbjerg Head 2 Head


Skriv et svar