18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Jamaica-Panama-6. September 2021 00:00

Units 2/10 Tabt
Jamaica vs Panama
1 tallet
6. september 2021 00:00
Nordicbet
Tippet til 1.90
Udgivet 1. september 2021 14:13
Concacaf, VM kval.
Både Jamaica og Panama spiller en kamp før denne. Jamaica ude mod Mexico mens Panama får besøg af Costa Rica. Jamaica's engelske spillere sidder over i første kamp men er klar her.

Jamaica har haft held med at lokke deres engelske spillere til landsholdet her. Første kamp må de sidde over grundet corona karantæne men Jamaica er ikke et rødt land, og de kan derfor spille her uden at gå i karantæne ved hjemrejsen. Det betyder at spillere som West Ham's Michail Antonio, Aston Villa's Leon Baileys (hvis han når at blive fit), Rangers Kemar Roofe, Fulham's Bobby Reid, Reading's Liam Moore, Brentford's Ethan Pinnock og flere kommer i kamp mod Panama. Jamaica har været heldige at overtale flere spillere født i England til at stille op for dem, og det styrker bestemt holdet. Særligt offensivt. Mod Mexico sidder de dog over og mon ikke Jamaica starter VM kvalen med nul point, og dermed er tvunget frem her hvis de skal holde liv i håbet om VM 2022.

Panama er sammen med Jamaica og Honduras gruppens svageste hold. De vandt sikkert en svag første kval gruppe og slog derefter Curacao i knockout kampene. Ser man bort fra kampene mod de mindre Concacaf nationer har Panama blot vundet to af de sidste 20 kampe. Panama har flere fine spillere fra lavere spanske klubber, lokale og i Sydamerika. Der er dog få profiler i blandt dem. Forsvar Murillo, midtbanemand Barcenas og ikke mindst angriber Blackburn men med undtagelse af Murillo og Barcenas er de fleste vant til et noget lavere niveau end mange hos Jamaica. Panama må desuden undvære et par profiler og stamspillere. Forsvarene Machado og Cummings (anfører). Midtbanespillerne Cooper og Camargo samt de offensive Arroyo og Torres (topscorer). De fleste af dem var med til Gold Cup for Panama i sommers og havde været i spil til startopstillingen hvis de var med.

Jamaica kan stille med et rigtigt pænt hold når alle englæderne er med. Der er dog flere som er nye og de skal formentlig spilles sammen men forudsætningerne er gode. Panama må omvendt undvære et par profiler og har ikke just en imponerende nylig historik mod niveau 1 og 2 nationer. Jamaica må regnes som niveau 2 med den trup de kan stille med.

Jamaica – Panama Odds


Jamaica – Panama Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar