Ituano FC vs Red Bull Bragantino – 24. feb. 20:00

Fodbold State Leagues
Ituano FC
Red Bull Bragantino
24. feb.
20:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

24. feb.
20:00
Begge hold scorer: ja
Tabt -3,00

Units

3/10
Begge hold scorer: ja %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Ituano skal bruge tre point for at holde nedrykningsstregen på afstand og spille sig nærmere playoff pladserne. Flere stamspillere blev sparet i midtugen med henblik på denne kamp.
  • Bragantino jagter tre point i kampen om playoff pladserne. De har dog en vigtig kamp efter denne som kan betyde nogle stamspillere bliver sparet. Stadig et offensivt indstillet hold.
  • Ituano forsøger at være offensive og spiller med tre på toppen. Slutproduktet variere i kvalitet.

Analyse

Der resterer tre kampe i Paulista, hvor både Ituano og Bragantino har alt at spille for. Ituano på to fronter da nederlag kan se dem rykke ned mens sejre kan resulterer i en playoff placering. Værterne har været mindre imponerende med blot én sejr ud af ni mulige og ingen i deres fem seneste. Det tæller blandt andet en cup kamp fra midtugen men her valgte man at spare flere stamspillere for at være klar til denne kamp. De friske ben kan blive afgørende for værterne.

Bragantino er et offensivt indstillet hold men målene lader vente på sig. De er dog kommet på tavlen i syv af ni kampe (reserverne spillede i en af dem uden mål) og har derfor lagt sig i pole position til en top 2 plads i deres gruppe. Den er dog tæt med kun to point mellem nr 1 og 3, og i det regnskab har Bragantino endda spillet en kamp mere. Bragantino har nydt stor fremgang de senere år og er dermed med i Copa Libertadores igen. Her spillede de 0-0 i Colombia i midtugen mens returkampen er næste midtuge. Den kamp kan meget vel betyde nogen stamspillere sidder over her men de kan ikke tillade sig at spare for mange.

Det ligner på forhånd en åben kamp mellem to hold der gerne spiller offensivt og målsøgende. For Itauno står ambitionerne ikke altid mål med evnerne men de forsøger. Bragantino det bedre hold men det bliver formentlig et blandt hold som løber på banen i kampen mod tre point. Gode chancer for at begge hold scorer.  

Capital FC vs Brasiliense
Capital FC

Uafgjort

Brasiliense

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vs Jordan U23 A23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar