18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Italy-Czech Republic-4. June 2021 20:45

Units 1/10 Vundet
Italien vs Tjekkiet
Italien -1.50 (AH)
4. juni 2021 20:45
Udgivet 4. juni 2021 09:09
Kamp: Italien – Tjekkiet
Tip: Italien -1,5 (AH)
Odds: 2,80
Bookmaker: ComeOn!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Både Italien og Tjekkiet skal spille EM lige rundt om hjørnet, og derfor er dette naturligvis en opvarmning til slutrunden. Italien har været enormt stærke under Roberto Mancini, hvor man er gået 20-7-2, med en målscore på 69-14. I den seneste testkamp mødte de miniput nationen, San Marino, hvor de sejrede med 7-0 – Et forventeligt resultat, men også et udtryk for de offensivt sprudlende Azzurri mandskab. 

De sidste 7 kampe Italien har spillet, der har de vundet med mere end ét mål. Selvom der har været et par tvivlsomme modstandere i blandt, så tæller de altså også Bosnien, Polen og Nordirland. Italien spillede i øvrigt også med en del reserver i kampen mod San Marino, hvilket kan pege på at Italien kommer noget stærkere til kampen mod Tjekkiet. 

Tjekkiet spiller deres første testkamp i denne landskampspause, hvilket også er et minus, da der lige skal opbygges nogle relationer igen. I den seneste kamp tabte de dog 1-0 til Wales, mens det dog også blev til 1-1 mod Belgien. Der er enkelte spillere på Tjekkiets mandskab, som spiller i europæiske topligaer, men der hersker ingen tvivl om, at Italien står langt stærkere spiller for spiller end Tjekkiet. 


Italy – Czech Republic Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 01:35.

Italy – Czech Republic Head 2 Head


Skriv et svar