18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Italien-Spanien-6. July 2021 21:00

Units 1/10 Tabte
Italien vs Spanien
Italien vinder
July 6, 2021 21:00
Cashpoint
Tippet til 2.5
Udgivet July 6, 2021 06:58
Italien stod deres første manddomsprøve i kvartfinalen mod Belgien, da de indtil da ikke havde mødt nationer af samme størrelse. Efter 1/8-finalen mod Østrig var der mindre bekymringer om Italien, nu virkelig også kunne opretholde deres tårnhøje topniveau? De fik dog modbevist de kritikere i Belgien kampen. En kamp, der bar præg af verdensklasse kvalitet. Det var uden tvivl to hold, der var en semifinale værdi, men Italien viste rutine og fik afvist Belgien i sidste ende.

Kigger vi over hele turneringen, så er det svært at udpege et hold, der har præsteret bedre end Italien. De gik strygende igennem gruppespillet, og har nu ikke tabt i 32 kampe og troen på de kan tabe er nærmest ikke eksisterende.

Det har været meget svingende niveau fra Spanien igennem denne turnering. I deres fleste kampe har de skabt massevis af chancer, men både Gerard Moreno og Alvaro Morata har haft snørrebåndene snørret forkert hele turneringen igennem. I de to seneste kampe har de måtte ud i 120 minutter, hvilket også bør tale for yderst tunge ben til det spanske landshold. Derudover så var Spanien i den grad heller ikke imponerende, da de spillede mod Schweiz senest.

Italien var større favoritter mod Belgien, end de nu er mod Spanien. Der er ikke meget, der har vist os, at Spanien skulle være et bedre hold end Belgien.

Italien – Spanien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Italien
Spanien
Odds are subject to change. Last updated 6. juli 2021 20:57.

Italien – Spanien Head 2 Head


Skriv et svar