18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Italien-England-11. July 2021 21:00

Units 1/10 Tabt
Italien vs England
Uafgjort i 1. halvleg
11. juli 2021 21:00
Mr Green
Tippet til 1.89
Udgivet 11. juli 2021 08:46
Det er blevet tid til finalen i et historisk EM. Bliver det Gli Azzurri der tager titlen eller kommer trofæet langt om længe hjem til England?

Både Italien og England har haft en rigtig fin turnering indtil videre uden nederlag. Mens England var lidt langsomme om at komme i gang i gruppespillet, så buldrede Italien derudaf fra første kamp. I halvdelen af Italiens kampe ved slutrunden indtil videre, har det stået uafgjort ud pausen. For England vedkommende er det sket fire ud af seks gange. I begge semifinaler stod der uafgjort ved pausen.

Man må forvente et kampbillede, som godt kan drage paralleller til de to semifinaler. Her stod Italien dybt og forsvarede sig mod Spanien, mens England var det dominerende hold mod Danmark. Samme kampbillede er bestemt ikke urealistisk i dag. England der tager fat i spillet og forsøger at dominere, og Italien, der føler sig komfortable med at stå og forsvare sig. Med tanke på Englands massive fart på de forreste pladser, så er det svært at se, at Bonucci og Chiellini tør at forsvare sig højt oppe i banen.

Det er højst sandsynligt også to hold, hvor respekten for hinanden er stor. Selvom det kan virke som en kliché, så er disse kampen, hvor der er så meget på spil ofte præget af en nevøs start på kampen, hvor der er større tendens på at træde på bremsen end at sætte den et gear op. Derfor bør kampen stadig være helt åben, når de to nationer går ud til anden halvleg.

Italien – England Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. juli 2021 20:40.

Italien – England Head 2 Head


Skriv et svar