Israel U21 vs Tjekkiet U21 – 28. jun. 18:00

Profit
1.017,4
TBP
106,7%
Hitrate
47,1%
3271 Tips
Fodbold icon
EM U21 Grp. C | EM U21
Israel U21 vs Tjekkiet U21
Under 2,5
Tippet til 1.90
Units 4/10
Vundet +3,60
Udgivet 28. jun. 09:41

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Afgørende runde, hvor det sagtens kan starte låst.

✅ Ingen af de to har imponeret offensivt.

✅ Uafgjort kan være nok for de tjekkiske favoritter.

Israel skal vinde for at have mulighed for avancement, mens Tjekkiet kan nøjes med en pointdeling, da de er bedre end Tyskland indbyrdes, og dermed vil målscoren være ligegyldig. Det bør give et afventende og defensivt udtryk hos tjekkerne, som dog er favorit til denne kamp, men som sandsynligvis vil have mere travlt med at holde en stram organisation frem for at angribe.

Israel skal vinde for at have chancer for at avancere, men israelerne der ikke har budt ind med meget offensivt hidtil vil sandsynligvis igen gå lidt på omstillinger og måske også afvente lidt ift. resultatet i Tysklands kamp mod England. For kommer tyskerne ikke foran mod England, så er sejr alene nok for Israel, og så er der ikke grund til at satse unødigt offensivt for tidligt.

I forvejen har Israel ikke imponeret offensivt. Ganske vist har det været mod rigtigt stærke hold, men man skabte også kun 0,56 og 0,21 på xG i de to kampe mod Tyskland og England, hvor man i alt havde sølle 7 afslutninger. Man spiller med en enkelt 9’er fremme, og han er meget alene om de offensive kreationer, hvilket besværliggør scoringsmulighederne for Israel. Til gengæld har man været ret solide defensivt, hvor man hold Tyskland på en enkelt scoring, som kom efter en standard, mens englænderne skulle ganske vist vandt 2-0, men faktisk kun havde 7 afslutninger, hvoraf sølle tre ramte kassen.

For Tjekkiet har det været samme sang med en defensiv og afventende position, hvor man har været tilfredse med ikke at have bolden. Til gengæld er man stærkere i de offensive omstillinger og fylder på med flere folk i den del. Det gav bl.a. et føringsmål mod Tyskland, mens man senere afgjorde det lidt heldigt efter en standard, hvor en afrettet afslutning gik i kassen. Tjekkerne har skabt flere chancer, men formåede ikke at score mod England, og jeg tror godt, de kan få det svært i et opgør, hvor modstanderen ikke lokkes frem.

Det kan godt blive en låst og afventende affære, fordi ingen af holdene er stærke i at tage initiativ med bolden, og så længe Tjekkiet har 0-0 skal de ingen steder. Derfra er jeg i tvivl om, hvor meget Israel kan skabe mod en kompakt modstander. Jeg kunne godt forestille mig, at der bliver åbnet op til sidst, men odds 1,90 på max to scoringer i denne vigtige sidste gruppekamp er virkelig en flot pris.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Israel U21 – Tjekkiet U21 Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Israel U21 – Tjekkiet U21

Israel U21: Skader og karantæner

Tjekkiet U21: Skader og karantæner

Israel U21 – Tjekkiet U21 Head 2 Head

Flere Tips

14. jun.
Units 3/10
Tippet til 3.05
21:00
MJN1999
Units 1/10
Tippet til 5.00
21:00
MJN1999
Units 3/10
Tippet til 2.38
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar