Island vs Portugal – 20. jun. 20:45

Fodbold icon
EM-kval. gr. J | EM
Island vs Portugal
Portugal vinder til nul
Tippet til 2.00
Vundet +1,00
Udgivet 20. jun. 09:20

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Portugal er i en klasse for sig selv i Gruppe J

✅ Portugiserne har vundet de tre første kampe med en målscore på 13:0

✅ Island har allerede tabt til både Bosnien og Slovakiet

Portugal er havnet i en voldsomt svag kvalifikationsgruppe indeholdende Liechenstein, Island, Bosnien, Luxembourg og Slovakiet. Der er flere niveauer til forskel på den portugisiske stjerneparade og de resterende hold i gruppen. Det står klart, når man tager et kig på stillingen.

Portugal har vundet de tre første kampe over Liechenstein, Luxembourg og Bosnien med en samlet målscore på 13:0. xG imod i de tre kampe lyder på 0.03, 0.55, og 0.49. Portugiserne har været i fuld kontrol, og det kommer de med stor sandsynlighed også til at være her mod Island.

Island er kommet skidt ud af starthullerne i EM-kvalen. Godt nok blev det til en forventelig, og endda stor sejr over Liechenstein, men det er også allerede blevet til nederlag mod Bosnien og Slovakiet. Islændingene har et par glimrende talenter i folden, men der er langt til den version af landsholdet, som blandt andet gik hele vejen til kvartfinalen ved EM i 2016. Og der er endnu længere op til Portugals niveau.

Portugal er klare favoritter til at snuppe 1.pladsen i EM-kvalens Gruppe J, og den favoritværdighed har de ikke haft problemer med at leve op til indtil videre. Det lave odds på udesejren får et godt nyk op, hvis det bliver med rent bur, og det bør der være gode muligheder for. Der har ikke været nogen slinger i valsen for Portugal, og miraklernes tid virker til at være et overstået kapitel for Islands landshold.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Island – Portugal Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Island – Portugal

Island: Skader og karantæner

Portugal: Skader og karantæner

Island – Portugal Head 2 Head

Flere Tips

14. jun.
21:00
MJN1999
Units 1/10
Tippet til 5.00
21:00
MJN1999
Units 3/10
Tippet til 2.38
Units 2/10
Tippet til 2.25
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar