Ishøj IF vs AB Tårnby – 18. mar. 13:00

Fodbold icon
3. Division | 3. Division
Ishøj IF vs AB Tårnby
Ishøj -1,25 (AH)
Tippet til 1.95
Units 5/10
Vundet +4,75
Udgivet 18. mar. 07:19

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Der er stor niveauforskel på de to mandskaber og formen peger også i hver sin retning.

✅ Ishøj har forstærket sig til forårssæsonen.

✅ Markedet undervurderer Ishøj pga. deres placering.

I det omvendte opgør dominerede Ishøj totalt og vandt fortjent 3-1. Ishøj ligger i midten af rækken med 27 point – sammen pointantal som Næsby lige under top-6-stregen. Nok en af grundene til, at Ishøj undervurderes, for de skal være større favoritter end dette odds antyder, og deres tal for sæsonen fortæller om et hold, der har været for dårlige til at afgøre kampene til deres fordel, men også uheldige ift. antal skabte chancer kontra antal mål.

Ishøj scorer generelt enormt højt på xG, og ud fra expected points skulle de tage plads højere i tabellen. Jeg mener også, at det er et hold, der bør spiller med om oprykning. De har erfarne profiler i bl.a. Daniel Stückler, som er topscorer i 3. division, mens de har bredde i en trup med både tekniske og fysiske kvaliteter. Man har hentet en stor forstærkning i Kristian Lindberg, men han var ikke klar i 1. runde, og det er uvist, om han er med her. Skulle han være klar, så er det en klar forstærkning.

I første runde spillede Ishøj 2-2 mod Oure, selvom sjællænderne var i totalt dominans og kun afgav 0,49 på xG, mens man selv lavede 2. Lidt klassisk for Ishøj, der skaber mange chancer og dominerer mange kampe på bolden, men som ikke altid får det udløst til en sejr.

Jeg ser dog så klar niveauforskel her, at Ishøj kommer til at trykke Taarnby så meget i bund, at de nok skal få lavet mål. Taarnby lukkede efteråret med et 4-0-nederlag til Næsby, og de startede samme sted i foråret med et 5-0-nederlag til VSK Aarhus. AB Taarnby havde ikke en afslutning inden for rammen i den kamp og amagerikanerne ligner et seriøst bud på en nedrykker.

Jeg synes, oddset gør dem for ligeværdige ift. den store favoritværdighed, jeg selv pålægger Ishøj, så værdien er i min optik ganske klar.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ishøj IF – AB Tårnby Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Ishøj IF – AB Tårnby

Ishøj IF: Skader og karantæner

AB Tårnby: Skader og karantæner

Ishøj IF – AB Tårnby Head 2 Head

Flere Tips

19. apr.
Units 3/10
Tippet til 1.62
22:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.91
20. apr.
14:15
Units 2/10
Tippet til 1.72
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar