Iran vs USA – 29. nov. 20:00

Fodbold icon
VM gruppe B | 2022
Iran vs USA
Over 4,5 kort
Tippet til 1.90
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 28. nov. 15:47

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Iran og USA har en fortid, der godt kan spille ind i kampen her.

✅ Det iranske fodboldforbund og det amerikanske har stukket lidt til hinanden i dagene op til kampen her.

✅ Spanske Antonio Lahoz er ikke bleg for at uddele advarsler, og uddelte også seks i sin første kamp til dette VM.

Iran og USA forventes af mange at blive en af de mest “betændte” VM Gruppekampe vi får at se til denne slutrunde. De politiske uoverensstemmelser behøver vi ikke gå meget ned i, andet end at konstatere de er der. Senest indgav det iranske fodboldforbund en klage, og anmodede om at USA skulle smides ud af VM efter at USA havde lagt Irans flag op uden deres emblem på sociale medier. 

Ikke nok med at dette bliver en kamp, der også har fået kastet brænde på bålet inden, så er det også en ekstrem vigtig en af slagsen. Vinderen af kampen her vil gå videre fra Gruppe B. Iran vil godt kunne bruge uafgjort, ud fra den forventning at Wales ikke slår England. med også kun én spiller fra Iran, der ikke er angriber, der er i karantænefare, så vil de også kunne tackle igennem. USA har uheldigvis en del defensive spillere i karantænefare, men man trækker sig næppe i en tackling når det handler om at gå videre til VM. 

Vi vil se alle tricks komme i spil her, og specielt tidsudtræk er noget, der har været stor fokus på til slutrunden allerede. Det virker næsten uundgåeligt, at der ikke som minimum kommer henstillinger for tidsudtræk i en kamp som denne. 

Kampens dommer bliver spanske Antonio Lahoz, der skal dømme opgøret. En herre der ikke plejer at være bleg for at dele advarsler ud, når de skal deles ud. Lahoz har indtil videre dømt én VM kamp i år, hvor de blev til seks advarsler i kampen mellem Qatar – Senegal. 

Over 4,5 kort virker som en lav linje til en slutrunde, hvor man ikke har været bange for at lade kampene stikke af i advarsler. 

Hvis du er interesseret i flere VM tips, besøg vores side, hvor vi samler alle tips til VM.

Læs optakten til kampen Iran – USA her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Iran – USA Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Iran – USA

Iran: Skader og karantæner

USA: Skader og karantæner

Iran – USA Head 2 Head

Flere Tips

3. mar.
13:00
Units 5/10
Tippet til 1.70
13:05
Jesper Carstens
Units 3/10
Tippet til 3.25
13:05
Jesper Carstens
Units 2/10
Tippet til 6.00
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar