Iran U23 vs Vietnam U23 – 21. sep. 13:30

Profit
286,4
TBP
111,3%
Hitrate
49,8%
1131 Tips
Fodbold icon
Asian Games Grp. B | Asian Games
Iran U23 vs Vietnam U23
Begge hold scorer
Tippet til 2.60
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 20. sep. 09:43

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Iran pæne favoritter men Vietnam skal også gå efter point. Top 2 går videre og de fire bedste 3’ere. Kampene mod Mongoliet tæller ikke i det regnskab, hvorfor en sejr giver begge et godt udgangspunkt inden sidste kamp.  

✅ Vietnam er bedre end navnet antyder på ungdoms siden. Flere af spillerne har erfaring fra diverse ungdoms turneringer. Kun i fire af de sidste 18 kampe af betydning er de gået fra banen uden at score.

✅ Iran har skiftet mange spillere fra AFC kvalen for et par uger siden. To stærke angribere er stødt til truppen i form af Salmani og Motahari. Sidstnævnte en af deres 23+ årige.  

Kampen spilles på neutralbane i Kina.

Iran er pæne favoritter (måske endda for store) men kommer med en trup hvor alle spiller relativt fast for deres klubhold. De åbnede Asian Games med 0-0 mod Saudi Arabien. Umiddelbart et taktisk klogt resultat da de øvrige modstandere er Vietnam og Mongoliet. Saudi og Iran er bedre end begge og en point-deling sikre begge et godt udgangspunkt i kampen mod top 2 og for at blive en af de bedste 3’ere. Vietnam åbnede med en 4-2 sejr over Mongoliet. De fik scoret de mål man forventede men defensiven skuffede ved at lukke to mål ind. Kampen mod Mongoliet bliver højst sandsynlig irrelevant i 3’ere regnskabet da man ikke tæller kampen med mod det lavest placeret hold. Det betyder at Vietnam skal ud og have point i sine næste kampe og en sejr her sikre dem et rigtig godt udgangspunkt. For Iran’s vedkommende er det med 99% sandsynlighed nok til at sikre de som minimum sikre sig af være en af de bedste 3’ere.

Vietnam er en fodboldnation i fremgang. Talrige af spilleren har spillet 5+ U23 landskampe og flere U18/U19 kampe tidligere. De vinder også de fleste af de turneringer de er med i og selvom cirka otte mand fra AFC U23 kvalen er skiftet ud og de kun har udtaget én 23+ årige, er det fortsat et konkurrencedygtigt hold. Iran har taget 2 23+ årige i form af målmanden Hosseini og angriberen Motahari.

Hvorom alting er, er der gode chancer for at Iran kommer til at være spilstyrende og sandsynligvis løber med sejren men Vietnam skal frem og særligt hvis de kommer bagud. Vietnam’s spillere har et godt kendskab til hinanden og de færrest holder dem fra at score. Selvom Iran er gode har de blandet posen mere end forventet og den manglende sammenspillethed, kan give Vietnam en lille fordel. Gode chancer for at begge hold kommer på tavlen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Iran U23 – Vietnam U23 Odds

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Forventede startopstillinger Iran U23 – Vietnam U23

Ingen data.

Iran U23: Skader og karantæner

Iran U23
Spiller
Forventet tilbage

Der er ingen oplyste skader eller karantæner.
Alle spillere er til rådighed.

Vietnam U23: Skader og karantæner

Vietnam U23
Spiller
Forventet tilbage

Der er ingen oplyste skader eller karantæner.
Alle spillere er til rådighed.

Iran U23 – Vietnam U23 Head 2 Head

Flere Tips

9. dec.
16:00
Units 2/10
Tippet til 1.85
16:00
Units 2/10
Tippet til 2.10
17:00
Units 4/10
Tippet til 2.08
Vis flere

Skriv et svar