18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 141,4
TBP 108,1%
Hitrate 48,0%

Inverness CT-Ayr United-30. April 2021 20:15

Units 3/10 Vandt
Inverness CT vs Ayr United
Uafgjort
April 30, 2021 20:15
Udgivet April 28, 2021 10:05
Kamp: Inverness CT – Ayr United
Tip: X'et
Odds: 3,25
Bookmaker: Betfair

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Fredag aften spilles den sidste runde i den andenbedste skotske liga: Championship. Reglerne for oprykning og nedrykning er således, at mesterholdet rykker direkte op. Nr. 2 går videre til semifinalen for Playoff om oprykning, mens nr. 3 og 4 går videre til kvartfinalen. Inverness indtager 5. pladsen og med deres nederlag til Hearts i seneste runde, er det nu matematisk umuligt for dem at nå Dunfermline på 4. pladsen. 

Udeholdet Ayr er syv point efter Inverness, men da rækken kun er på 10 hold, så betyder det at de ligger med fare for nedrykning. Nr. 10 i ligaen rykker direkte ned, og her er mandskabet allerede fundet. 9. pladsen er dog stadig up for grabs.

Som det kan ses fra tabellen så kan Arbroath, Ayr og Morton alle stadig godt nå at ende på 9. pladsen, som betyder at man ryger i nedrykningsgruppen, først fra 8. pladsen og op er man sikre på at redde sig selv. Skæbnen vil det at Arbroath og Morton møder hinanden i sidste runde, hvilket er en kæmpe fordel for Ayr. 

Holdet fra det vestlige Skotland kan nemlig redde dem selv stensikkert med ét enkelt point, da det er målscoren, der tæller først ved lige antal point.

Scenarierne er som følgende:

  • Morton vinder over Arbroath og ender på 31 point. Ayr spiller X og vil dermed have en målscore på -6. Da Arbroath minimum vil få -1 ved et nederlag, vil de dermed ryge på -7.
  • Arbroath og Morton spiller X, mens Ayr også spiller X, dermed vil Ayr og Morton begge ende på lige antal point, men Morton med en målscore på -11.
  • Arbroath vinder og Ayr spiller X, her vil Ayr ende med et point mere end Morton. 

Inverness har intet at spille for, da de hverken kan nå højere eller lavere i rækken. De vil dog sikkert nyde at sætte en sejr på kortet i sæsonens sidste hjemmekamp. Derfor gør Ayr meget klogt i ikke at blotte sig i løbet af kampen, og egentlig bare “nøle” bolden rundt så længe som muligt. 

Det er i forvejen også to af de mandskaber, der har spillet flest uafgjorte kampe i sæsonen med Inverness, der har 11 ud af 26 mulige og Ayr, der har 10 ud af 26 mulige. Under 2,5 linjen står også i 1,63, hvilket indikerer at der ikke forventes det store chanceorgie. 

Træneropgøret er også et ganske velkendt et af slagsen, da Inverness’ John Robertson har stået overfor Ayrs David Hopkin hele 8 gange. Her har John Robertson overtaget med 4-2-2, men har endnu tilgode at møde Hopkin som Ayers træner. 

Inverness er fortsat uden karantæneramte midtstopper, Brad McKay, mens Ayr er uden skadesramte midtstopper Corrie Ndaba. 

Inverness CT – Ayr United Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 30. april 2021 20:43.

Inverness CT – Ayr United Head 2 Head


Skriv et svar