Internacional vs Fortaleza – 19. aug. 21:00

Profit
363,8
TBP
111,4%
Hitrate
49,7%
1380 Tips
Fodbold icon
Serie A | Serie A
Internacional vs Fortaleza
Internacional Over 1.5 kort i 2. halvleg
Tippet til 1.80
Units 2/10
Vundet +1,60
Udgivet 18. aug. 16:30

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Internacional og Fortaleza har nået kvartfinalerne i Libertadores og Copa Sudamericana. Her spiller begge i midtugen, hvor de skal sikre sig et godt udgangspunkt inden returkampene.

✅ Internacional har hele seks mand som er et kort fra karantæne. Det er ikke utænkeligt at en eller flere af dem overvejere et kort for at sidde over i næste runde og være frisk til den kontientale returkamp.

✅ Formkurven er nedadgående for Internacional men de har gode chancer for tre point mod ude-svage Fortaleza. De kan meget vel ende med at skulle forsvare en føring i løbet af anden halvleg.

Spillet findes under Bet365’s Betbuilder. Vælg kort, Internacional og 2. halvleg.

Internacional har ikke vundet i ligaen siden slutning af juni. Syv kampe har passeret siden da og top 6 er rykket længere og længere væk. De kan dog glæde sig over at have spillet sig i kvartfinalen af Copa Libertadores og det er deres chance for succes denne sæson. De starter ude mod Bolivar i midtugen og er værter for dem ugen efter. Det er en svær udebane men Internacional har gode chancer for at rejse hjem med et begrænset nederlag. Inter har seks mand som er et kort fra karantæne. Det kan tænkes at nogle af dem gerne tager et kort for at sidde over i næste ligakamp og være friske til Bolivar returkampen.

Internacional har gode chancer for at vinde første ligakamp i syv forsøg når Fortaleza er gæsterne. For det første er nordboerne meget langt hjemmefra og semi notoriske ringe på udebane. De har også en kontiental kamp at tænke på, og kan vælge at rotere på den baggrund. Skulle Internacional komme foran, kan der meget vel opså et scenarie hvor de skal forsvare deres føring til sidst i kampen.

Dommerne i Brasilien giver flere kort denne sæson. Før sæsonen blev de pålagt at give kort for brokkeri for at komme det til livs. En meget mild forseelse at begå for at få sit (potentielt ønskede) kort. Gode chancer for at Internacional får minimum 2 kort i anden halvleg.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Internacional – Fortaleza Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Internacional – Fortaleza

Internacional: Skader og karantæner

Fortaleza: Skader og karantæner

Internacional – Fortaleza Head 2 Head

Flere Tips

25. jul.
01:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
26. jul.
Units 1/10
Tippet til 1.96
20:45
Units 1/10
Tippet til 2.22
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar