18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Inter-Genoa-21. August 2021 18:30

Units 2/10 Tabt
Inter vs Genoa
Genoa +1.50 (AH)
21. august 2021 18:30
ComeOn
Tippet til 1.84
Udgivet 18. august 2021 09:21
Inter og Genoa får lov at åbne Serie A-sæsonen lørdag aften i Milano. Men de forsvarende mestre er gået af med flere bærende profiler fra sidste sæson, og især offensiv ser tynd ud til dette opgør. Der er muligheder for Genoa her.

Inter tog i sikker stil Scudettoen i sidste sæson for første gang i 11 år. Spørgsmålet er om Milano-klubben kan følge op på sidste sæsons store succes, for der er sket ting og sager i klubben henover sommeren. Inter er gået af med to af deres absolutte profiler fra sidste sæson, Lukaku og Hakimi, lige præcis de to spillere var ofte tungen på vægtskålet i sidste sæson, hvor deres individuelle kvaliteter tit og ofte afgjorde kampene til Inters fordel. Foruden de to profiler, så kommer Christian Eriksen nok heller ikke i aktion i den nærmeste fremtid, og måske er han faktisk færdig i Serie A? Ind er kommet Calhanoglu, som er skiftet fra rivalerne fra AC Milan, Dumfries fra PSV, mens Dzeko er kommet til fra Roma. Fine spillere, men jeg vil mene, at Inter står svækket i forhold til sidste sæson. Til dette opgør er Inter også uden Martinez og Sanchez, så offensiven ser forholdsvis tynd ud.

Ballardini overtog trænersædet i Genoa i slutning af december sidste år, og han gjorde underværker for gæsterne. Ballardini startede ud med succes fra første færd, og førte Genoa fra en faretruende placering i bunden hele op til en flot 11.plads. Den italienske træner førte Genoa til 9 sejre og 8 uafgjorte i hans 24 kampe i spidsen for klubben, så der er virkelig noget at bygge videre på til den nye sæson! Der har været minimal aktivitet for Genoa i sommerens transfervindue, de har solgt angriber Shomurodov til Roma, men har til gengæld hentet rutine ind i form af målmand Sirigu og midtbanemand Hernani. Under Ballardini praktiserede Genoa en ekstremt kompakt og struktureret defensiv, som viste sig svær for de fleste hold at bryde op.

Inter står i mine øjne svækket i forhold til sidste sæson, og især til dette opgør. Lukaku var en regulær enmandshær i mange kampe, og Hakimi stod for masser af mål og assist. Ydermere er Martinez og Sanchez ude til dette opgør, og Inter mangler dermed deres fire mest scorende spillere fra seneste sæson (54 mål i alt), læg dertil Eriksen og Gagliardini, som hver stod for 3 kasser. Den nye offensiv kommer på hårdt arbejde i dette opgør, for Genoa forstår virkelig at parkere bussen. Jeg mener ikke, at oddset har reguleret sig nok med tanke på, at Inter mangler nærmest alle de offensive profiler fra sidste sæson. Der er fine muligheder for at Genoa ikke får en snitter her.

Inter – Genoa Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 21. august 2021 18:30.

Inter – Genoa Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Ydermere er Antonio Conte fortid som Inter-træner, og Simone Inzaghi, som er kommet til fra Lazio, skal formentlig bruge lidt tid på at implementere hans spillespil.

Skriv et svar