IHC – MIBR – 23. feb. 12:30

Profit
233,6
TBP
161,6%
Hitrate
53,1%
96 Tips
Counter-Strike icon
| ESL Pro League Season 17
IHC – MIBR
IHC -2,5 runder map 1
Tippet til 2.35
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 23. feb. 00:18

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ IHC har 2 rigtige stærke maps at vælge imellem til denne veto.

✅ IHC har vidst god figur til IEM Katowice fornylig

✅ MIBR så ikke vildt gode ud mod Fnatic.

IHC er for mange et ret ubeskrevet blad, men det jeg har set fra dem til Katowice og senest kamp mod Outsiders onsdag, så ligner det bestemt et hold som kan bide skeer med flere af de store hold. De har 2 “main” picks at vælge imellem, det er Inferno og Nuke, på Inferno har de på det sidste spillet en del tætte kamp mod hold som FaZe, Outsiders, Liquid og Cloud9. De har vundet 1/4 maps, men fået mindst 11 runder i alle de 3 andre og haft nogen tætte opgør i det. De slog Furia fornyligt også på Nuke, som er stærkt hold fra Brasilien, som er bedre end det hold fra Brasilien de skal møde idag.

Jeg forventer de kan picke det her map igen eller Nuke, og det også maps som MIBR kan lide at spille. Men MIBR har ikke samme klasse som de 5 overnævnte hold, så jeg føler mig ret overbevist om de kan have endnu bedre muligheder denne gang. Derfor ser jeg IHC som værende favorit på enten Nuke eller Inferno. Jeg vælger personligt den lidt mere offensive variant, fordi springet fra 1,85 til 2,35 (50 øre) er alt for højt, og dermed skaber lidt mere value, selvom variansen øges.

MIBR så ikke så gode ud igen mod Fnatic, der var en del runder hvor Insani fra MIBR hev nogen vanvidsrunder op af hatten på Map 2, mens på Map 1 blev de total domineret. Det var lidt det samme billede hos IHC, som dog var gode på Inferno(Map 1), men var dårlige på map 2 (Overpass), men at de var dårlige på map 2 var også ret forventet, da det ikke er et map de foretrækker.
Begge hold var dog klare underdogs i første opgør mod hver deres respektive modstander, så 2-0 nederlaget var på ingen måder overraskende overhovedet.

Jeg tror på holdet fra Mongoliet forsætter det gode spil på et af deres foretrukne maps, selvom de kun har vundet 2/5 maps, men modstanderne har også været en anden kaliber end MIBR.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

IHC – MIBR Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger IHC – MIBR

IHC: Skader og karantæner

MIBR: Skader og karantæner

IHC – MIBR Head 2 Head

Flere Tips

15. jun.
Units 3/10
Tippet til 1.93
16. jun.
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 3.20
Units 3/10
Tippet til 2.06
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar