18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 966,5
TBP 107,5%
Hitrate 47,5%

IF Lyseng-Young Boys FD-21. August 2021 13:15

Units 6/10 Vundet
IF Lyseng vs Young Boys FD
Young Boys FD 0.00 (AH)
21. august 2021 13:15
ComeOn
Tippet til 1.92
Udgivet 21. august 2021 07:28
Det er i min optik et helt vildt odds, vi får på Young Boys i oprykkerkampen mod Lyseng. Lyseng er sandsynligvis sat som favoritter oddsmæssigt, fordi de i sidste sæson endte foran netop Young Boys i Danmarksserien. I begge opgør spillede man 1-1, mens Young Boys var klart bedst i begge opgør og i kampen i Lyseng fik hjemmeholdet et rødt kort, men Young Boys formåede ikke at putte den i kassen.

Netop det har også været silkeborgensernes store udfordringer her, da man har slidt med at score mål og i de sidste to kampe er man gået målløse fra banen, selvom man har lavet rigeligt med chancer. YB var det klart bedste hold mod Dalum forleden, hvor man skabte over 2 i xG, og faktisk har YB været stærkest til at skabe chancer i alle tre kampe, hvor man også har domineret klart på bolden i 2/3.

For Lyseng gælder det omvendte. Man var i perioder spillet under græsset mod et ramt VSK-hold, og jeg var lidt overrasket over fordelingen, men glad for den sene udligning, da jeg havde Lyseng +0,5. Lyseng giver for mange chancer væk og har indkasseret hele 10 mål i de første fire kampe, hvor man også kun har hentet 1 point. Hvis Young Boys kan fortsætte chanceorgiet, så tror jeg, de får hul på bylden mod et hold, der har mistet Frederik Rieper i midterforsvaret, da han er flyttet til Aarhus Fremad.

Jeg synes, at markedet glemmer, at Lyseng er svækket af det skifte, mens Young Boys har forstærket sig ret markant med John Ndjate, der blev danmarksmester med FCM’s U19, mens offensive Marc Gangia, som var Danmarksseriens absolut bedste spiller også er kommet til fra Marienlyst. Derudover er tidligere u-landsholdsback Christoffer Petersen kommet til fra Randers. Altså en stærkere og langt bredere trup, end da de to mandskaber kæmpede side om side om oprykning i sidste sæson.

Læg dertil, at Young Boys har et mere prof. Setup, der betyder, at spillerne træner langt mere end konkurrenterne, og det bør kunne få indflydelse på det konditionelle i en kamp, er falder så tæt på den forrige. Jeg kan rigtigt godt lide varianten med asian 0, hvor man får pengene tilbage, hvis YB igen kæmper med at finde netmaskerne. Jeg har dog også taget et frækt spil på Young Boys sejr med min. 2.

IF Lyseng – Young Boys FD Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 21. august 2021 15:19.

IF Lyseng – Young Boys FD Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar