Hvidovre vs Viborg – 5. maj.

Fodbold Superligaen
Hvidovre
Viborg
5. maj.
15:00
MJN1999-avatar MJN1999

Kampstart

Kampstart

5. maj.
15:00
Over 2.5 mål
Tabt -4,00

Units

4/10
Over 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Kun 3 point tæller for begge hold
  • 4/5 af Hvidovre seneste kampe er gået over 2,5 mål
  • Viborg er stærke på omstillinger, Hvidovre vil gerne dominere og spiller offensivt

| Sidst opdateret:


Analyse

For mig er dette spil, en af de mest oplagte, jeg længe har set. Viborg er ikke længere nedrykningstruet og spiller for 7. pladsen og europa playoff-kampen. Det kræver at man går ud og slår rækkens bundhold. Hvidovre har med gode præstationer og resultater, kæmpet sig tilbage til en minimal chance for overlevelse. Det vil dog minimum kræve noget i retningen af 4 sejre i de resterende 5 kampe. Derfor skal de også gå efter sejren her, med alt de har.

Hvidovre har spillet mere frit, efter det nærmest var blevet en realitet, at de skulle rykke ud af Superligaen. Det har på det seneste medført målrige kampe og flotte resultater. Eneste kamp u2.5 mål i de seneste fem, har været mod Lyngby, som spiller en ret så destruktiv og chancefattig form for fodbold. Især mod Vejle, i seneste hjemmekamp, spillede Hvidovre godt offensivt og burde have scoret mere end de to mål det blev til.

Viborg spillede senest 0-0 mod Randers, men det var en kamp, som havde rigeligt med chancer. Det var samtidig en vigtig kamp om 7. pladsen, som de to hold skal dyste om resten af sæsonen. Så det at der blev spillet en anelse mere henholdende, for ikke at tabe opgøret, er jeg ret sikker på ikke bliver tilfældet her.

De to hold står også godt til hinanden. Hvidovre vil gerne spille offensivt, især på hjemmebane, mens jeg klart synes Viborg er stærkest på omstillinger, hvor deres hurtige kantspillere og løbestærke centrale midtbanespillere har deres forcer.

Analysen er ikke en opfindelse af den dybe tallerken, men til prisen, virker spillet oplagt. Især med tanke på, at det seneste opgør endte i odds 1,70 på o2,5 mål. Det var med Viborg som hjemmehold, og i en periode, hvor Viborg i højere grad stadig var en del af nedrykningskampen. Nu skal begge hold i højere grad bruge alle tre point og det gør det også kun mere attraktivt at kampen er i Hvidovre, hvor Hvidovre typisk træder 10 meter længere frem på banen.

Jeg finder 64% på o2,5 og dermed en værdi til 4 units.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar