Hvidovre vs Viborg – 25. feb. 14:00

Fodbold Superligaen
Hvidovre
Viborg
25. feb.
14:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

25. feb.
14:00
Viborg vinder og begge hold scorer
Tabt -5,00

Units

5/10
Viborg vinder og begge hold scorer %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • De to hold, der indkasserer flest mål i Superligaen
  • Must win-kamp for begge
  • Hvidovre mangler kvalitet i defensiven

Analyse

Viborg kom elendigt fra start, da man tabte første forårsrunde 2-1 hjemme til OB. Det var en mager indsats fra Jacob Poulsens tropper, og der er i den grad lagt op til revanche. Viborgs store udfordring er, at man indkasserer for mange mål. Hele 31 mål har man lukket ind i de første 18 kampe, og det er kun overgået af Hvidovres 38.

Det er altså to defensiver, der er udfordrede, men Hvidovre afgiver bare store chancer via forsvarsfejl i hver eneste runde, og jeg tror, deres manglende kvalitet i defensiven bliver afgørende, fordi Viborg netop har kvalitet offensivt og noget x factor med Said, Serginho og Isak Jensens fart og kreativitet, mens Ementas enorme power bliver en stor mundfuld for deltidsprofferne.

Der bør være rigtigt fint muligheder for, at begge mandskaber kommer på tavlen i dette opgør, og selvom det omvendte opgør endte 0-0, så var der rigeligt med chancer i begge ender. Jeg tror da også, det bliver relativt åbent, da begge hold skal jagte de 3 point. Det er en must win-kamp for Hvidovre, der skal have 3 point for at mindske hullet til netop Viborg, der pt. ligger lige over stregen med et forspring på 12 point. For Viborg er det i den grad også en kamp, man skal vinde, hvilket det er for samtlige øvrige hold i rækken, når de møder Hvidovre.

Hvidovre har sandsynligvis Jacob Bonde retur, da han kan spille med skinne, mens Magnus Westergaard også har en mulig retur. Anyembe og Mads Lauritsen er fortsat ude. Begge mandskaber mangler deres 1. keeper i Lucas Lund og Filip Djukic, og det mindsker naturligvis ikke mulighederne for mål.

Jeg synes, Viborg er niveauer over Hvidovre trods deres dårlige start mod OB, og selvom Hvidovre har været et charmerende bekendtskab i Superligaen, så er de ikke nok kvalitet, og er simpelthen også blevet slidt ned i mange kampe på tempo og intensitet. Viborg giver 1,85 for sejren, og den indeholder også værdi, men jeg går efter det høje odds i en kamp, der bør kunne give mange mål, og hvor Hvidovre skal kaste alt over bord i jagten på 3 point.

Udinese vs Roma
Udinese

Uafgjort

Roma

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vs Jordan U23 A23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar