Hvidovre vs OB – 16. maj.

Fodbold Superligaen
Hvidovre
OB
16. maj.
19:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

16. maj.
19:00
Over 2,5 og begge hold scorer
Vundet +3,20

Units

4/10
Over 2,5 og begge hold scorer %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • OB er tvunget til at gå offensivt til værks i jagten på sejr
  • Hvidovre kan spille frit
  • De to mandskabers indbyrdes opgør endte senest 2-1 med masser af chancer

Analyse

Der er ekstremt meget på spil for OB, og det kan blive præget af nerver i en grad, hvor vi får en kamp, der ikke ligner det vanlige. OB har 6 point op til redning med 3 kampe tilbage, og det skel til Lyngby skal man have begrænset til tre point ved at snuppe en sejr her. Lyngby har en ringere målscore, så man skal hente de 6 point, hvorfor uafgjort næsten er nytteløst, og det betyder, at fynboerne skal gå benhårdt efter sejren og gå offensivt til værks.

OB slog Hvidovre med 5-1 senest, man var på besøg i Hvidovre. Hjemme har man dog tabt to gange, og vi skal ikke mere end få uger tilbage for at finde seneste nederlag, hvor Hvidovre slog fynboerne med 2-1. OB har altså kniven for struben, men de får heller ikke bedre betingelser mod et mandskab, der er rykket ned, og måske vil tage kampen lidt mere afslappet og mindre organiseret.

OB har da også brug for, at offensiven sprudler, for man har overordentligt svært ved at holde buret rent, og defensiven vakler og indkasserer mange mål. Hvidovre kan tillade sig at satse ekstra offensivt, fordi man ikke behøves at være så påpasselige. Der er offensive spillere med masser af kvalitet og spillere som Tobias Thomsen og Qamili, der måske spiller for en kontrakt et andet sted og har behov for at forbedre deres målpoint.

Står den uafgjort mod slutningen, så skal OB satse, og så kan det næsten være ligegyldigt, om man tager et nederlag ind. Et point er tæt på ubrugeligt, og vil kun give muligheden for at holde sig oppe med to sejre i de sidste to, hvis Lyngby kun henter et enkelt point. Man skal sætte pres på Lyngby, og det gør man med en sejr. Kjerrumgaard kommer med mål i støvlerne fra de seneste to kampe, og jeg synes faktisk, OB har mange strenge at spille på offensivt med forskellige typer, selvom det ikke har fungeret under Alm og Krogh.

Nu er alvoren sandsynligvist gået op for spillerne, og de bør være skærpede som aldrig før. Samtidig skal man huske på, at OB er langt stærkere ude, hvor de har scoret dobbelt så mange mål som på hjemmebane. Sandsynligvis en konsekvens af, at man ikke formår at tage initiativet i kampene, men er habile på omstillinger og et lavtstående udtryk.

OB bør have Max Fenger tilbage, mens Sven Köhler igen er sorteret fra.

Udforsk flere fodboldtips på SpilXperten og læs alt om Superligaen her.

Flere spilforslag

28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:30
Yulia Putintseva vs Sloane Stephens Roland Garros WTA
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Malmö FF vs Elfsborg Allsvenskan
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Breda vs Excelsior Slutspil
2. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Vasco da Gama vs Flamengo Serie A
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Gruppe Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Hold Mål
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar