Hvidovre vs FC Nordsjælland – 8. mar. 19:00

Fodbold Superligaen
Hvidovre
FC Nordsjælland
8. mar.
19:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

8. mar.
19:00
FC Nordsjælland vinder til 0
Tabt -4,00

Units

4/10
FC Nordsjælland vinder til 0 2.32*

Tip-boosters:

  • Hvidovre har haft offensive problemer mod topholdene
  • FCN tankede selvtillid med sejren over Silkeborg
  • Hvidovre har vigtige fravær, mens FCN kan stille i stærkeste

Analyse

Der skal være klasseforskel i dette opgør, og selvom Hvidovre lavede et sensationelt turnaround mod Lyngby i seneste runde og scorede rigtigt flotte mål, så bliver dette en anden kamp, hvor modstanderen ikke lige har mistet deres træner og er et mandskab helt i kælderen. FCN kommer nemlig også med selvtillid efter en 3-1 sejr over Silkeborg i en kamp, som Johannes Thorup kaldte en helstøbt præstation.

FCN så da også stærke ud. De afgav nærmest ingen chancer væk, og Silkeborg scorede på deres eneste forsøg indenfor rammen, da man udlignede efter et hjørnespark. Samtidig skabte FCN rigeligt og burde have vundet med flere mål, da man brændte store chancer alene med Nicolai Larsen i målet. Standarder bliver da også Hvidovres mulighed med tunge folk som Makienok, men FCN er blevet væsentligt stærkere i den disciplin, selvom man indkasserede i seneste runde.

Jeg forventer nemlig ikke, at Hvidovre kommer meget på bolden, og det passer ikke Hvidovre godt, for de vil gerne være spildominerende og ikke ikke stærke til at forsvare, mens de heller ikke har specielt meget fart og ikke er nogen stor trussel på omstillinger. Trods en dårlig bane, så skal FCN kontrollere kampen på bolden, og FCN kan komme i næsten stærkeste opstilling og vil sandsynligvis spille Mads Kristian Hansen på 10’er-positionen igen, efter han scorede to mål imod Silkeborg.

Hvidovre har ramt en fin periode, men man har tidligere haft store problemer mod førerholdene. I det omvendte opgør endte det 0-0 på Right to Dream Park, da Hvidovre forsvarede et point hjem, men absolut intet skabte. Mod Brøndby tabte man 3-0 og 4-0 og skabte ikke meget i kampene. Mod FCK tabte man 2-0 hjemme og 4-0 ude, mens Midtjylland vandt 1-0 hjemme og 4-1 ude, hvor Hvidovre scorede på deres eneste chance. Hvidovre er da også gået fra banen uden at score i halvdelen af deres kampe denne sæson og taget i betragtning, at linjen hedder -1,75 i FCN-favør, så virker dette odds højt.

Hvidovre er uden Djukic i målet, mens Matti Olsen på stopperpositionen er ramt af karantæne.

Se flere fodbold tips på SpilXperten.

Flere spilforslag

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vs AB Gladsaxe 2. Division Oprykningsspil
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice vs Lorient Ligue 1
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar