Hvidovre vs FC Helsingør – 23. maj 2022 19:00

Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 23. maj. 05:33

Tre ting der taler for spillet

1. De 2 hold har mødt hinanden 3 gange i indeværende sæson. I 2 af disse kampe har begge hold fået scoret i 1. halvleg
  2. Der har været masser af mål og chancer i alle de 3 opgør
  3. Hvidovre kan spille helt frit, mens Helsingørs mulighed for oprykning kun er papirstynd

Jeg føler mig ret overbevist om at vi får 2 angrebsivrige mandskaber at se i aften, og chancen for et tidligt mål er god.

Hvidovre har kun 3. pladsen at spille for, men det vil også være en vanvittig flot bedrift hvis de kan få fat i den. Det kræver fuldt udbytte i aften, da de ikke kan forvente at få noget med hjem fra Horsens i sidste spillerunde. Samtidig med det så slutter Helsingør hjemme mod Nykøbing, så vi må nok sige at de er storfavoritter til at snuppe den 3. plads – der for dem er noget mere ligegyldig end den er for Hvidovre.

Der er kun en vej for Helsingør og det er frem. De skal sørge for at vinde i aften og så håbe på at Lyngby snubler i Nykøbing, hvor de dog er storfavoritter og rykker op med en sejr. Nederlaget på 1-2 til netop Lyngby i seneste runde var meget symptomatisk for Helsingørs oprykningsspil. De må være helt vanvittigt skuffede over den oprykning som de efter alt at dømme misser, efter den ellers så fuldstændig stensikker ud da oprykningsspillet startede.

Der har været fut i fejemøget i de 2 holds 3 indbyrdes opgør denne sæson. I 2 af dem er begge hold allerede kommet på tavlen inden for de første 30 spilleminutter og der er blevet scoret henholdsvis 4,3 og 4 mål i disse 3 kampe. Der har samtidig med det været masser af chancer i begge ender for flere mål.

Synes kampen her lugter langt væk af mål, og sikkert også masser af underholdning for de fremmødte tilskuere. Flot betaling for vi får begge hold på tavlen i 1. halvleg.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –