18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 31,0
TBP 100,3%
Hitrate 37,5%

Hvidovre-Lyngby – 6. November 2021 15:00

Units 3/10 Vundet
Hvidovre vs Lyngby
Tobias Thomsen scorer når som helst
6. november 2021 15:00
Nordicbet
Tippet til 3.20
Udgivet 6. november 2021 08:16
Banens mest formstærke offensivspiller er Hvidovres 29 årige boksspiller, Tobias Thomsen. Han har gang i en aldeles fremragende sæson, sammen med resten af det spændende Hvidovre mandskab.

Thomsen har været knivskarp i indeværende sæson, hvor han er oppe på 8 kasser og 2 assist i sæsonens første 14 kampe. Han er suveræn topscorer for Hvidovre, og kommer til dagens topopgør med tanken helt fuld af selvtillid.

Han har scoret i de seneste 3 ligakampe, og i søndags blev det til 2 kasser ude mod Fremad Amager. En kamp hvor det var helt tydeligt at Thomsen var "on fire" og i et voldsomt spillehumør. Hans iver resulterede også i at han i overtiden kunne sætte sin anden scoring ind, selvom kampen var lukket og slukket.

Det er ved at være mange år siden Hvidovre har haft en angriber med kontinuerligt mål i støvlerne. Uden at være sikker vil jeg også tro det er rigtig mange år siden en angriber har scoret 3 kampe i træk for Hvidovre.
Thomsen arbejder selv stenhårdt, men bliver også serviceret eminent for tiden. Han har masser af kreative spillere omkring sig, og han bliver sat rigtig godt i scene i boksen.

Totalt set har Thomsen scoret 20 mål, og leveret 5 assist på hvad der svarer til 44,3 hele fodboldkampe for Hvidovre. Det er overall meget imponerende.
Inden han kom til Hvidovre havde han scor succes på Island, hvor han tæskede 39 mål ind og leverede 8 assist, på hvad der svarer til 59 hele fodboldkampe. Ganske vidst på tvivlsomt niveau, men det vidner stadig om en mand der kan lave kasser.

Lyngby har på papiret nok rækkens stærkeste mandskab, men efter 14 kampe er de kun 1 point foran Hvidovre i tabellen.
I sæsonens første indbyrdes opgør vandt Lyngby dog 3-1 hjemme, efter Hvidovre ellers var kommet foran efter 1 minut på mål af Kim Aabech.

Formkurven peger Hvidovres vej, det vel efterhånden dårligt kan være i sig selv. De kommer med 3 stærke sejre i træk i ligaen, samt et avancement til pokalens kvartfinaler efter en sejr ude over Fredericia.
De bankede som sagt Fremad Amager med 1-4 i seneste kamp, hvilket kom noget bag på mig. En kamp hvor man på ingen måder kunne se de havde været ude og spille pokalkamp i midtugen, men hvor de bare skøjtede henover modstanderen, efter de ellers kom bagude efter 3 minutter på et straffespark.

Der kommer solid opbakning på hjemmebanen i dag, hvor der også skal siges farvel til Hvidovres afdøde sportsdirektør, der på tragisk vis pludselig døde for en uge siden.
Ingen tvivl om at Lyngby skal spille op til deres absolut bedste, hvis de skal have Hvidovre og Thomsen ned med nakken her.

Flot betaling for en kasse af hjemmeholdets formstærke topscorer.

Hvidovre – Lyngby Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Hvidovre – Lyngby Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar