18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hvidovre-Hobro-27. May 2021 19:00

Units 1/10 Vundet
Hvidovre vs Hobro IK
Over 2.5 mål
27. maj 2021 19:00
Udgivet 27. maj 2021 09:42
Kamp: Hvidovre – Hobro
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 1,55
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sidste runde i nedrykningsspillet for 1. Division, og vi så allerede i går, hvordan der er sommerferiestemning i de kampe, hvor der intet var på spil op oprykningsspillet – 3 kampe og 11 mål.

Denne gang er der heller intet andet på spil end det kosmetiske i kampen mellem Hvidovre og Hobro. Hvidovre ligger højest i gruppen, med Fremad Amager lige efter og så Hobro på den sidste af de tre. Alle tre kan overhale hinanden, men ingen af dem får noget specielt ud af en højere placering. 

Der er derfor alt mulig grund til at tro, at tøjlerne bliver mere frisluppene når Hvidovre hjemme skal tage imod Hobro. Det er i forvejen to hold, der har været rædderlige defensivt i år. Hvidovre der har lukket 47 mål ind i 31 i kampe og Hobro, der ligeledes har lukket 37 mål ind. 

Hvidovre spiller senest mod Skive, hvor der på Hvidovres side heller intet var at spille for, og her ender det i en målrig 2-2 affære. Hobro spiller hjemme mod Vendsyssel og lukker to mål ind, her snakkede vi et Vendsyssel hold, der har scoret under et mål i snit i denne sæson. 

Så alt tyder på at vi får en målfest her i sidste runde, og Hvidovre giver fansene en underholdning at på ferie på. 


Hvidovre – Hobro Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. juni 2021 04:49.

Hvidovre – Hobro Head 2 Head


Skriv et svar