18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 44,6
TBP 100,4%
Hitrate 37,6%

Hvidovre-Fredericia – 27. November 2021 12:45

Units 4/10 Tabt
Hvidovre vs Fredericia
Fredericia (+1) (EH)
27. november 2021 12:45
bet365
Tippet til 1.66
Udgivet 25. november 2021 10:20
Fredericia virker godt undervurderet her med små 48 timer til kampstart, og det forventer jeg vil ændre sig en del frem mod kampstart.

Hvidovre er sæsonens helt store positive overraskelse, men i seneste spillerunde kunne de ikke leve op til deres klare favoritværdighed og tabte lidt uheldigt med 2-1 i Hobro.
I mange af Hvidovres kampe har marginalerne været på deres side, men i Hobro var det omvendt, og på en god dag havde de da også fået i hvert fald det ene point med hjem.

Fredericia ligger aktuelt på en 3. plads, med et enkelt point mere end Hvidovre. De har været med i toppen af 1. division i en evighed nu, men det er aldrig lykkes for dem at rykke op.

På papiret har Fredericia et klart stærkere setup og en stærkere trup, men Hvidovre gør det utroligt godt med de midler de har til rådighed.

Fredericia har vundet de seneste 2 gange de har været i Hvidovre, men for en måned siden tabte de 1-2 hjemme, og så var det Hvidovre der kunne indløse billet til pokalturneringens kvartfinaler.
De 2 hold er 4-1-3 i deres seneste 8 indbyrdes opgør, i Fredericias favør.

Formkurven siger 13 point til Hvidovre i deres seneste 6 kampe, mens Fredericia har hentet 12.

Mens Hvidovre tabte deres seneste kamp med 2-1 i Hobro, så trak Fredericia en vigtig 3-2 sejr i land hjemme mod Nykøbing.

Mens en stor del af målscoringen for Hvidovre afhænger af Tobias Thomsen i boksen, her Fredericia lidt flere farlige folk på holdet.

Thomsen har lavet 9 mål for Hvidovre, mens der er langt ned til de næste på listen.

Fredericia har 2 angribere i Onomigho og Holvad der har lavet 6 og 4 mål, men deres topscorer er dog brandvarme Kristian Kirkegaard på midten, der har lavet hele 8 mål.
I de seneste 3 kampe har Kirkegaard banket 4 mål ind, og han er storspillende for tiden.

Jeg vil klart vurdere den her kamp til at være helt helt tæt, og en pointdeling kunne sagtens lure i horisonten. Ikke fordi de 2 hold spiller mange uafgjorte kampe, men grundet kampens vigtighed og frygten for at tabe kan overskygge lysten til at jagte sejren.
Jeg vil dog gerne have 2 tallet med, og snupper X2 spillet til meget fine 1.66.
Det er det bedste spil på kampen efter min klare overbevisning.

Hvidovre – Fredericia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Hvidovre – Fredericia Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar