18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hvidovre-Fredericia – 27. November 2021 12:45

Units 3/10 Tabt
Hvidovre vs Fredericia
Under 2.5 mål
27. november 2021 12:45
Mr Green
Tippet til 2.14
Udgivet 25. november 2021 09:38
Besøg Mr Green

*Reklamelink

Topkamp i 1. division mellem Hvidovre og Fredericia. Hvem havde troet, man skulle sige det før sæsonen? De to hold følger lige i hælene på Helsingør og Hvidovre og jeg tænker efterhånden vi har nået et punkt, hvor de to hold må føle sig som seriøse oprykningskandidater. Det tror jeg kommer til at smitte af på kampen og til prisen synes jeg, vi har et rigtig fint spil her.

Hvidovre har spillet relativt chancefattige kampe på det sidste, hvor 4 af deres sidste 6 kampe er gået under linjen og har sammen med Lyngby lukket færrest mål ind af alle – 15 i 16 kampe. Den helt store joker for mig at se er Fredericia, som spiller ret chancerige kampe. Jeg kan dog godt se dem gribe kampen her noget mere defensivt an med tanke på, hvor meget, der står på spil.

Det taler dog lidt imod spillet, at de to hold spiller få uafgjorte kampe, men normalt ville jeg i en topkamp, hvor holdene ligger så tæt, forvente en væsentligt lavere pris på under 2.5 mål, så jeg synes bestemt det er et skud værd.

Hvidovre – Fredericia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Hvidovre – Fredericia Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar