18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 23,4
TBP 102,3%
Hitrate 45,3%

Hull-Derby-18. August 2021 20:45

Units 4/10 Tabt
Hull vs Derby
Hull vinder
18. august 2021 20:45
Betfair
Tippet til 1.95
Udgivet 17. august 2021 05:41
Derby er i store problemer mandskabsmæssigt, mens Hull i de første kampe har lignet et rigtig stærkt Championship-mandskab.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Derby har en enormt smal trup grundet økonomiske problemer og transferembargo. Det har i de første kampe betydet at man har fyldt bænken med ungdomsspillere. Nu skal man så spille midtugekamp, og et tætpakket kampprogram ser man næppe frem til med så smal en trup.

* I seneste kamp fik Derby ovenikøbet angriber Kazim-Richards skadet. Han var truppens eneste førsteholdsangriber, og man er således nu nødt til at bruge en ungdomsspiller i front.

* Hull har set rigtig stærke ud i de første kampe, og var også uheldige med at tabe solidt til QPR senest. Man havde flere store chancer som blev reddet på stregen af modstanderne, hvilket kunne have givet holdet en fordel midti kampen.

* Derby har blot fået 1 point i de første to runder, på trods af at man har mødt rækkens måske 2 svageste mandskaber (udover dem selv).


Ekstra note:
Derby har store problemer med bredden i truppen og kvaliteten af indskifterne. Samtidig har man de seneste kampe set lidt trætte ud efter pausen.
Hull derimod har de første par kampe været lidt sløve ude af startboksen i 1. halvleg, men har til gengæld leveret rigtig flot efter pausen.
Det kan måske derfor være værd at holde øje med liveodds på Hull omkring halvlegen.

Hull – Derby Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. august 2021 13:51.

Hull – Derby Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar