Hugo Dellien vs Manuel Guinard – 19. april 2022 12:30

Barcelona Open | ATP
Hugo Dellien
Tippet til 1.58
Units 3/10
Vundet +1,74
Udgivet 19. apr. 00:37
Der er et spilforslag klar til første runde af ATP-500 Turneringen i Barcelona, hvor den brandvarme Hugo Dellien møder franskmanden Manuel Guinard. Et interessant opgør, hvor jeg tror at Dellien avancerer.


For den bolivianske stjerne er lige nu i hvad man kan betegne som en in-form udgave. I dette kalenderår har han i alle grus-turneringer (medregnet ATP-Kval og Challenger niveau) en flot win/loss ratio på 23/9, hvilket også illustrerer at han har været særdeles aktiv. I forrige uge spillede han fremragende i Masters kvalifikationen til Monte Carlo (ATP-1000), hvor han besejrede Adrian Mannarino og Taro Daniel. I hovedturneringens førsterunde måtte han dog se sig besejret 2-0 i sæt af verdens nummer 14, Hubert Hurkacz, selvom begge sæt var yderst tætte. Den selvtillid han hentede på det røde grus i Monte Carlo har han nu taget med til Barcelona, hvor han er cruiset sikkert igennem kvalen. Casen er egentlig ganske klar for mig. Bolivianeren er i form og bør være sulten efter at levere et topresultat på europæisk grus.

For Manuel Guinard bliver dette årets første optræden til en hovedturnering i ATP-regi, hvilket naturligvis er en dejlig ting og et faktum som bør motivere franskmanden til at levere en stærk præstation. Men det er ikke på grund af spillet han er klar til første runde her i Barcelona. Finalisten fra Monte Carlo, Alejandro Davidovich Fokina, tager sig nemlig en slapper efter sidste uges strabadser, hvorfor at Guinard er kommet med som lucky loser. For franskmanden tabte relativt overlegent til Bernabe Zapata Miralles med 6-4, 6-0 i hans kval-finale. Så selvom motivationen bør være i top, så tvivler jeg på at det automatisk vil oversætte sig til fremragende tennis på banen. Det faktum at Dellien nu møder en langt mere overkommelig modstander end Davidovich Fokina bør omvendt også gøre at bolivianeren nu virkelig ser muligheder i denne lodtrækning.

Dellien er i storform, har haft en fremragende sæson generelt og er den højere rangerede spiller af de to. Kort sagt, han klar favorit i mine øjne! Jeg vælger en lidt mere sikker løsning for at gardere mig mod en potentielt langsom start fra bolivianeren, hvor første sæt bliver tanked. Det ser man markant mere på gruset end de andre underlag. Så intet handikap, men blot Dellien lige på til odds 1.58 hos ComeOn.

Lykke til – og spil ansvarligt.

Hugo Dellien – Manuel Guinard Odds


Hugo Dellien – Manuel Guinard Head 2 Head


Flere Tips

29. nov.
20:00
Rasmus G
Units 3/10
Tippet til 1.90
30. nov.
16:00
Units 2/10
Tippet til 2.48
16:00
Units 2/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar