Huddersfield vs West Bromwich – 10. mar. 13:00

Fodbold Championship
Huddersfield
West Bromwich
10. mar.
13:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

10. mar.
13:00
West Bromwich vinder
Vundet +6,28

Units

4/10
West Bromwich vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • West Bromwich kæmper for at fastholde sin placering blandt play off pladserne og med en sejr over Huddersfield vil man kunne skabe lidt afstand til de konkurrerende hold.
  • West Bromwich har endelig fundet en ny ejer af klubben i form af den amerikanske baserede entreprenør Shilen Patel. Der er allerede givet solide løfter i forhold til ambitioner og investeringer og kan give en form for tryghed og motivation hos spillerne og truppen generelt med en ny ejer på plads efter to års søgen.
  • West Bromwich har forlænget deres aftale med deres træner Carlos Corberan, som er utrolig vellidt blandt fans og spillere. Den nye aftale løber indtil sommeren 2027 og kan understøtte moralen på holdet.

| Sidst opdateret:

Analyse

Søndag over middag er der et interessant opgør i britiske Championship mellem Hudderfield og West Bromwich. Begge hold kæmper med forskellige ambitioner grundet placeringerne i øjeblikket, men alligevel kan vi forvente en ganske tæt kamp, hvilket chancevurderingerne for kampen også afspejler.

Hjemmeholdet har haft en skuffende sæson indtil videre og det helt klare mål nu er at undgå nedrykning. Holdet er i øjeblikket desværre placeret blandt de tre nedrykningspladser, men det er dog ganske tæt pointmæssigt i bunden blandt holdene. Huddersfield har haft et par enkelte gode resultater på det seneste og de vil utvivlsomt øjne deres chancer for at undgå at rykke ned når sæsonen er afsluttet.

Anderledes ser det ud for West Bromwich, som forsøger at sikre sig en af play off pladserne i tabellen. Udeholdet er i øjeblikket placeret som nummer fem og vil kunne skabe lidt luft ned til de primært tre konkurrende hold med en sejr over Huddersfield. West Bromwich er inde i en temmelig god formkurve, hvor man således kun har tabt en enkelt kamp i de seneste otte kampe.

Holdnyt Hudderfield

Træner Andre Breitenreiter vil formentlig foretage en række ændringer til startopstillingen i forhold til det semeste nederlag på udebane til Cardiff. Den britiske idealstarter på midten ved Jonathan Hogg er først og fremmest tilbage i truppen efter at have afsonet karantæne, hvilket er et stort plus for holdet.

Yuta Nakayama og Radinio Balker er fortsat ude med skader i forsvaret, mens Josh Ruffels og Rhys Healey også er på skadeslisten. Angrebsspilleren Kian Harratt vil ikke være tilgængelig grundet fortsat langvarig karantæne.

Holdnyt West Bromwich

West Bromwich er temmelig hårdt skadesramt i øjeblikket, hvor hele syv stamspillere kan være ude til kampen mod Huddersfield. Positivt er det dog trods alt, at fire af disse spillere forventes at kunne være klar igen til påskeprogrammet.

Conor Townsend, Brandon Thomas-Asante, Matt Phillips og Josh Maja vil alle mangle i dagens opgør, men forventes alle snart at være kommet sig fra sine respektive skader. Tre spillere er fortsat langtidsskadede i form af Daryl Dike, Martin Kelly og Jayson Molumby.

Spilforslag

Det bliver ingen walk in the park at slå Huddersfield på deres hjemmebane, hvor de eksempelvis formåede at spille uafgjort mod topholdet Leeds i deres seneste kamp. Derudover mangler West Bromwich også en lang række nøglespillere til dagens kamp, men jeg vurderer alligevel fortsat, at bredden og kvaliteten hos udeholdet simpelthen er stærk nok til at kunne slå Huddersfield.

Det er klart et kæmpe afsavn for West Bromwich, at mangle Brandon Thomas-Asante, som er holdets topscorer med ni mål og to assists i sæsonen, men der er fuldgode erstatninger i eksempelvis Jed Wallace eller Mikey Johnston, som blev hentet ind i det seneste transfervindue fra Celtic. Derudover besidder man stjernespillere på midten i form af Grady Diangana fra DR Congo, som har lavet syv mål og fire assists i sæsonen.

Der hersker en masse positivitet omkring klubben uden for banen med eksempelvis trænerforlængelse af kontrakten, samt ny klubejer og derudover er motivationen generelt blot høj med hensyn til at sikre sig de vigtige play off pladser. Min vurdering er, at udeholdet i højere grad vil sikre sig et resultat i kampen end hjemmeholdet. Derudover er kvaliteten også større hos udeholdet, hvorfor jeg vælger at spille på udesejr og sætter fire units på udfaldet.

Fiorentina vs Genoa
Fiorentina

Uafgjort

Genoa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar