Huddersfield vs Bristol City – 7. maj 2022 13:30

Championship | Championship
Bristol City over 1.5 mål
Tippet til 3.40
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 2. maj. 09:04
Besøg bet365

*Reklamelink

England, Championship

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Huddersfield kan i teorien nå top 3. Det kræver at Forest slår Bournemouth onsdag og begge taber den efterfølgende kamp med 15 mål. Mon ikke Huddersfield kigger frem mod play-off kampene og vælger at roterer her.

2️⃣ Bristol City ser ud til at slutte sæsonen af med maner. Blot tre af de sidste ti kampe er tabt og City er kommet på tavlen i ni af ti kampe. 2+ mål i fire af de sidste syv.

3️⃣ City træner Pearson udtaler at de går efter at slutte sæsonen af med point. De offensive profiler Weimann, Martin & Semenyo har til sammen scoret 42 mål og kan igen blive afgørende her.

Huddersfield har spillet en rigtig flot sæson og har nu sikre sig en playoff plads. De kan i teorien stadig nå top 2 men det er tæt på umuligt. Forest skal slå Bournemouth onsdag mens Huddersfield i sidste runde (denne runde) skal hente 15-18 mål på både Forest og Bournemouth. Det kommer ikke til at ske og det ved Huddersfield godt. Med det i menté og forestående playoff kampe, er det ikke urealistisk at forvente Huddersfield roterer her og har fokus rettet imod playoff kampene. Senest var forsvar Pearson (fast), midtbanemand Koroma (fast) samt offensive Sinani (fast), Ward (fast / topscorer) & Thomas (fast) ude og kan være det igen. Huddersfield er det hold i Championship som har overpræsteret mest målt på deress underliggende stats.

Bristol City har haft en skuffende sæson. De har længe ligget på de kedelige pladser i nederste halvdel af tabellen men holdet har oplevet fremgang her til slut på sæsonen. Blot tre af de sidste ti kampe er tabt og de er kommet på tavlen i ni af de ti. På trods af deres placering har offensiven været deres stærkeste våben denne sæson. Med 62 mål er de det mest scorede hold udenfor top 5. Særligt trekløveren Weimann, Martin & Semenyo har vist sig fra sin bedste side med hele 42 mål i mellem dem. Senest var forsvarene Kalas (fast), Baker (rotation) & midtbanemand O'Dowda (rotation) ude.

Det er ikke urealistisk at forvente Huddersfield lader flere af stamspillerne sidde over her. De kan være ude af top 2 løbet før denne kamp spilles (hvis Bournemouth får point onsdag) men har alligevel blot 0,001% sandsynlighed for at nå top 2. Bristol City har været stærke offensive på trods af deres placering og kommer til kampen med det mål at slutte sæsonen af med point. Hvis Huddersfield allerede har et øje på playoff kampene har de gode chancer for at få point og scorer 2+ mål for 20'ende gang i sæsonen.

Huddersfield – Bristol City Odds


Huddersfield – Bristol City Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
Units 1/10
Tippet til 1.72
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Huddersfield har midtbanemand Koroma (fast) klar igen men midtbanespillerne O’Brien (fast) og Anjorin (rotation) Sidder over grundet skavanker.

    Forsvarene Lees (fast), Turton (fast) & Toffolo (fast) er alle et kort fra karantæne. Det ville de nok forsøge at undgå og dermed holde lidt igen i løbet af kampen.

Skriv et svar