Huddersfield-Fulham-14. August 2021 16:00

Huddersfield vs Fulham
Fulham vinder
16:00 14. august 2021
Tippet til 1.90
Units 4/10
Vundet
Udgivet 12. august 2021 15:31
2 hold med meget forskellige præstationer i 1. runde. Jeg ser Huddersfield som et af de svageste hold i rækken, mens Fulham har den absolut stærkeste trup i Championship, så oddset bør være endnu lavere på udeholdet her.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Fulham leverede en overbevisende præstation i første runde mod Playoff-kandidaterne fra Middlesbrough. En svær modstander og et svært matchup, og alligevel var man det bedste hold på banen selvom man kun fik uafgjort.

* Huddersfield var i 1. runde ramt af Covid-fravær, men burde alligevel have leveret en bedre præstation mod skandaleramte Derby, der knap nok kunne stille 11 professionelle spillere.

* Covid spøger stadig i Huddersfield og det forventes eksempelvis ikke at manager Corberan kommer ud af isolation inden opgøret. Det samme kan sagtens være tilfældet hos flere spillere.
Generelt hærger Covid i Championship og gør det lettere uforudsigeligt hvilke spillere der er til rådighed i klubberne, men her har Fulham en enorm fordel i at have den markant bredeste trup i rækken.

* Det ligner et opgør mellem et af de allerstærkeste hold i rækken, mod en klar nedrykningskandidat, og oddset bør derfor være lavere på Fulham.

Huddersfield – Fulham Odds


Huddersfield – Fulham Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar