18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Horsens – Silkeborg-23. September 2021 18:00

Units 4/10 Tabt
Horsens vs Silkeborg
Silkeborg (AH 0)
23. september 2021 18:00
bet365
Tippet til 1.78
Udgivet 23. september 2021 07:08
Markedet har taget et alt for voldsomt move på Horsens. Dette sandsynligvis med en forventning om, at Silkeborg kommer med mange reserver og har fokus på Superligaen, mens Horsens er godt kørende og har fået gang i pointhøsten. Jeg kan dog ikke se meningen med, at Silkeborg skal give 0,30 øre mere igennem mod Horsens end mod Vejle. Vejle er elendigt kørende i Superligaen, men Horsens har også vist store krisetegn undervejs, og det er et helt andet Horsens-mandskab, end man tidligere har set.

Horsens er nemlig ikke så erfarne og powerfulde som tidligere, og det er ikke et hold, der på samme måde kan stille sig ned og forsvare med et sats på omstillinger og dødbolde. Horsens er blevet mere spillende, og det er glædeligt at se, men jeg forventer ikke, at det favoriserer deres muligheder for avancement overfor et hold, der er rigtigt stærke på bolden. F.eks. så Horsens svage ud mod både Fredericia og Helsingør, som er de bedst spillende hold i 1. division, og som begge slog Horsens på udebane.

Silkeborg har set gode ud i sæsonen og imponeret med deres boldomgang, men de har været for dårlige foran eget mål og mod AGF forsømmede man det offensive og kom slet ikke til chancer. Kent Nielsen bør bringe et lidt mere offensivt udtryk til denne kamp, hvor man igen kommer til at være dominerende på bolden. Silkeborg skifter ud på nogle positioner, men det svækker dem ikke voldsomt samlet set. Tengstedt kommer med væsentligt mere energi end Helenius, som ikke har set prangende ud i denne sæson. Samtidig løfter Sebastian Jørgensen niveauet offensivt, hvor han bringer langt mere kreativitet end Anders Klynge. Nyerhvervede Robert Gojani har præsenteret sig selv lidt blandet, men kommer til at starte på en midtbane, der er velsmurt, mens Joel Felix erstatter André Calisir i bagkæden, hvilket er tæt på 1:1 udskiftning.

Det er langt fra et reservespækket mandskab, som Silkeborg bringer i kamp, og man skal huske på, at Horsens har en mindst lige så vigtig kamp i 1. divisionen, som Silkeborg har i Superligaen. Silkeborg har sågar fem timers længere hvile frem mod næste opgør, og jeg tror sagtens, Jens Berthel kan finde på at bringe flere af de unge som indskiftere, da man næppe går langt i pokalturneringen i forvejen, og dermed kan forsøget undervejs være spildte kræfter.

Horsens – Silkeborg Odds


Horsens – Silkeborg Head 2 Head


Skriv et svar