18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Horsens – Nykøbing FC-26. September 2021 15:00

Units 5/10 Vundet
Horsens vs Nykøbing FC
Over 2,5
26. september 2021 15:00
Marathonbet
Tippet til 1.78
Udgivet 25. september 2021 23:02
Hele 32 mål har der været i de 9 kampe denne sæson, hvor Nykøbing har været impliceret. Claus Jensens tropper spiller med et dejligt frisk udtryk, og oprykkerne spiller med stor selvtillid og går efter sejren, uanset hvem de spiller imod. Det så man i midtugen, da Nykøbing FC på imponerende vis besejrede FCK med 3-0 i pokalturneringen. De kommer til at gæste Horsens med masser af selvtillid, og Nykøbing har noget x factor i Mathias Kristensen, som er tidligere Horsens-spiller, og som er enormt stærk i på hovedet og til at passe på bolden.

Jens Berthel Askou afslørede tidligt som nyansat Horsens-træner, at man ville spille mere offensivt og underholdende. Det har været lang tid undervejs, men efter en halv sæsons tilløb, så begynder man at se mønstrene, og det hjælper med signings af bl.a. AK Jacobsen, som kan supplere Tengstedt godt på modsatte side. Horsens har fået skabt et fint mandskab, der ikke kun går på power og luftstyrke, men som også tør spille.

Horsens har spillet med et frisk offensivt udtryk de seneste runder, og man har skabt rigtigt pænt med chancer i kampe, hvor man også har forsøgt at dominere på bolden. Jeg forestiller mig en kamp, hvor begge hold gerne vil angribe, og det bør skabe noget åbenhed i holdene. Samtidig har begge hold andre strenge at spille på – bl.a. med Nykøbings styrke i luftrummet.

Nykøbings seneste 4 af 5 kampe er gået over 2,5 og de seneste opgør med flotte offensive tal for Nykøbings vedkommende, der har skabt pænt med chancer. De tal er endnu pænere hos Horsens, der spillet over 2,5 i de seneste 5 kampe og trioen med Tengstedt, Lusonda og AK ser giftig ud. Til gengæld ser jeg fortsat en trio i bagkæden med Magnus Jensen, Killerich og Gomez, der vil blive udfordret på spil omkring fødderne, og der bliver plads bag wing backs til at komme til indlæg, hvor Mathias Kristensen er gift for alle modstandere.
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Horsens – Nykøbing FC Odds


Horsens – Nykøbing FC Head 2 Head


Skriv et svar