18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 966,5
TBP 107,5%
Hitrate 47,5%

Horsens – Fredericia-12. September 2021 14:00

Units 4/10 Tabt
Horsens vs Fredericia
Under 2,5
12. september 2021 14:00
bet365
Tippet til 2.00
Udgivet 11. september 2021 23:49
Jens Berthel Askou bebudede mere offensiv fodbold i Horsens, men den seneste tid er man gået lidt tilbage til de gamle dyder og har haft held med det. Nu venter et lokalopgør mod formstærke Fredericia, der normalt er et stærkt offensivt anlagt hold, men som i sæsonen har vist sig at være bundsolide i defensiven. Fredericia er gået over i en 3-5-2, hvor Nissen, Gertsen og Ege er en stærk trio med Nambishi foran sig, som lukker enormt store rum med sit store løbepensum.

Fredericia er svære at skabe chancer imod, og det faktum at de er så stærke på bolden gør det heller ikke nemmere. Man har gode kreative spillere i Kirkegaard, Tue og Egelund, men det er unge spillere, som har en del udfald og med Iyede, som også er gået lidt i stå med målscoringen, så mangler man lidt kontinuitet fremme.

Horsens har været solide i defensiven og holdt stærke Lyngby på 0,41 i xG – endda på Lyngbys hjemmebane. Den stærke defensiv tager Horsens med og ligesom Fredericia, så var man i dette opgør gået over til en 3’er-bagkæde, der så solid ud. Det bliver sandsynligvis gentaget, og det vil også betyde, at wing backs bliver neutraliseret i kampen.

Horsens har offensive udfordringer og har faktisk startet med Magnus Jensen på toppen de seneste kampe. Han har da også kvitteret mod mål, men den store midtstopper er ikke angriber og mangler mange offensive kvaliteter. Han er fysisk stærk og god på låget, men det er et offensivt svaghedstegn fra Horsens side, at man er nødsaget til det. Nu har man hentet AK Jacobsen og mon ikke, han kommer til at spille fra start på angriberpositionen i stedet. Det kræver naturligvis noget tilvænning, men det er en stærk signing.

Der er meget på spil i en tæt række mellem to hold, der skal spille med om oprykning, og det forventer jeg også får stor betydning for tilgangen til kampen. Man skal prøve at opnå, men man skal bestemt også undgå at tabe til en direkte konkurrent, og derfor tror jeg, der bliver trukket lidt i håndbremsen engang imellem, da man ikke skal satse og risikere for meget. Alt andet lige virker odds 2 højt på under 2,5 i en kamp mellem to mandskaber, der har spillet halvdelen af deres kampe i denne sæson under 2,5.

Horsens – Fredericia Odds


Horsens – Fredericia Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar