18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Honduras-Qatar-21. July 2021 03:00

Units 2/10 Tabt
Honduras vs Qatar
Begge hold scorer: ja
21. juli 2021 03:00
Cashpoint
Tippet til 1.77
Udgivet 19. juli 2021 12:02
Gold Cup, Gruppe D.
Honduras er kvalificeret til knockout runden men skal undgå et nederlag mens Qatar er videre med ét point men helst skal bruge 3. Vinderen undgår Mexico i næste runde.

Honduras har seks point for to kampe og hele syv mål scoret. Retfærdigvis mod gruppens to ringeste hold på papiret men de har vist at offensiven ved hvor målet står. Siden træner Fabián Coito overtog ansvaret for holdet tilbage i 2019, har Honduras også bevist at de kan bide fra sig. De startede mindre imponerende men efter Covid pausen er det kun gået fremad. De slår fortsat de mindre nationer og oftest med 2-3+ mål men de er også begyndt at scorer mod hold af deres egen kaliber eller bedre. Det inkludere blandt andet imod Costa Rica og Grækenland samt point mod Mexico og et begrænset nederlag til USA. Ved sidste Gold Cup var det farvel og tak efter gruppe spillet, og ligeledes i en ringe gruppe men nu er de forbedret. Særligt offensiven er spændende med Elis (Boavista), erfarne Bengtson (Olimpia) & Quioto (Montreal / delt topscorer) samt off-midt López (Alajuelense) til at fodre dem. Forsvaret har dog sine mangler da de normale backs Alvarado og Najar er fraværende mens den 38 årige legende Figueroa har set bedre dage men forsat er stærkeste defensive mand.

Qatar er med på en invitation til Gold Cup. Det har indtil videre været et spændende bekendtskab. De er bestemt på niveau med mellem-holdene i Concacaf og med syv mål og fire point mod Grenada & Panama har de spillet sig i pole position til at gå videre. Truppen er udelukket med spillere fra deres nationale liga. En liga i fremgang, og hvor særligt Al-Sadd er at regne for et storhold i Asien. Qatar har et erfarent hold der har spillet mange kampe sammen. Næste år har de VM på hjemmebane og det er tydeligt at forbundets store mål er at skabe et konkurrence dygtig hold. Det har de bestemt når de offensive Afif (kant), Muntari (angriber / født i Ghana), Al-Haydos (angriber) & Ali (kant / født i Sudan) er på banen. De fire har til sammen scoret 96 landskamp mål. Forsvaret skal man ikke kimse af men de holder sjældent nullet når modstanderne er på deres niveau eller bedre. I ligende kampe har de lukket mål ind i otte af de sidste otte kampe.

Honduras er videre fra gruppen og tager førstepladsen med minimum ét point. Qatar er også videre med ét point men eftersom vinderen undgår Mexico i næste runde, har begge hold alle grunde til at gå efter sejren, eller for Honduras at holde fast i deres point til sidst i kampen. Begge har vist at de er bedre offensivt end defensivt og eftersom minimum ét af holdene kommer til at jagte sejren, er der gode chancer for mål i begge ender.

Honduras – Qatar Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 21. juli 2021 12:01.

Honduras – Qatar Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar