18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Holstebro Boldklub-Dalum IF-5. June 2021 13:00

Units 5/10 Vundet
Holstebro Boldklub vs Dalum IF
Over 3.25 mål
5. juni 2021 13:00
Udgivet 5. juni 2021 07:49
Kamp: Holstebro – Dalum
Tip: Over 3,25 (Asian)
Odds: 1,98
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Der er intet på spil, sommerferien venter og vejret er godt. Det lugter af mange mål, og jeg tror, det bliver en langt mere løssluppen tilgang til kampene i divisionerne, når der ikke er noget på spil. Man går næppe lige så hårdt ind i duellerne, da man hellere vil beskytte sig selv, og energien til at løbe fremad er ofte større end energien til at arbejde retur.

Holstebro er rykket ned, og de spillede en ren sommerferiekamp imod FC Sydvest i seneste runde, hvor sønderjyderne havde en smule at spille for, men alligevel røg på en kamp, hvor det gik frem og tilbage, og hvor det endte 4-2.

Holstebro har på trods af deres bundplacering faktisk budt pænt til med scoringer, men de indkasserer også urimeligt mange, og de seneste kampe har ikke været nogen undtagelse. Dalum spillede deres chance for top-6, men forpassede den, og fynboerne har været tamme i de seneste runder. Mod Næsby havde man intet på spil, mens Næsby kæmpede for at undgå nedrykning, og det endte i en Næsby-sejr på 1-0 i lokalopgøret.

På trods af manglende scoringer, så tillod Dalum hele 22 afslutninger imod, og det fortæller lidt en historie om, at man ikke er voldsomt mindet på at bruge energi på forsvarsdelen. Jeg tror sagtens, at dette kan blive meget målrig, og jeg snupper også et par alternative linjer.


Holstebro Boldklub – Dalum IF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 22:38.

Holstebro Boldklub – Dalum IF Head 2 Head


Skriv et svar