18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holstebro Boldklub-Aarhus Fremad-24. May 2021 13:00

Units 5/10 Vundet
Holstebro Boldklub vs Aarhus Fremad
Aarhus Fremad -1.50 (AH)
24. maj 2021 13:00
Udgivet 23. maj 2021 22:43
Kamp: Holstebro – Aarhus Fremad
Tip: Aarhus Fremad -1,5
Odds: 2,10
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Aarhus Fremad var favoritten til oprykning i 2. divisions gruppe 1. Et skidt efterår gav dog et stort efterslæb, og det har ikke været til at hente. Nu kæmper Aarhus Fremad så for at få plads i næste sæsons 3. bedste række, og det er vigtigt, at man slår bundholdet fra Holstebro, som allerede er rykket ned.

Aarhus Fremad har haft et rigtigt stærkt forår, og de slog senest Frem med 3-1 i en kamp, hvor de dominerede totalt og vandt klart på xG, hvilket 22-6 i afslutninger også vidnede om. Forinden slog man Oure 4-1, og det er et mandskab, der ca. kan måles med Holstebros niveau.

Aarhus Fremad har en bred trup, og det har været væsentligt med et stramt program i foråret med sen opstart pga. corona. Aarhus Fremad slog Holstebro med 2-1 i det omvendte opgør. Dette på et meget sent mål i en kamp, hvor Aarhus Fremad havde haft bolden rigtigt meget, men havde haft svært ved at gøre sig farlige. Det var symptomatisk for efteråret, og det har man i høj grad fået rettet op på.

Holstebro slog noget heldigt VSK Aarhus i seneste runde, og havde ellers tabt og tabt indtil da. HB taber sjældent stort, men kvalitetsforskellen på disse to mandskaber er stor, og med Aarhus Fremads offensive form, tror jeg, de kommer til mange muligheder. Der skal også være enormt stor motivationsforskel, og det er vigtigt for Aarhus Fremad, at man holder sig i 3. bedste række, så man kan få et nyt skud om at spille sig i landets næstbedste række.


Holstebro Boldklub – Aarhus Fremad Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 01:29.

Holstebro Boldklub – Aarhus Fremad Head 2 Head


Skriv et svar