Holly Holm vs. Ketlen Vieira – 22. maj 2022 03:00

Profit
-7,4
TBP
98,8%
Hitrate
47,4%
171 Tips
Mixed Martial arts icon
| UFC Fight Night 206
Holly Holm vs. Ketlen Vieira
Holm vinder ved enstemmig dommerafgørelse
Tippet til 2.70
Units 6/10
Tabt -6,00
Udgivet 20. maj. 20:39

Reklamelink

UFC Fight Night 206. Main event i Las Vegas. Bantamvægt.

Holm slår normalt alle, når der ikke er en titel på spil. Vieira er en stor mundfuld for de fleste med sin styrke, grappling og undervurderede striking, men hvis Holm er sig selv, så bør hun styre kampen. Hendes spark er en fare, men det mest oplagte er en klar pointsejr.

Det taler for spillet:

 • Holm er en sublim fighter, som kun har tabt til sportens elite. Vieira tilhører ikke denne klasse.
 • Holm bør have en markant fordel stående. Hun er en fremragende kickbokser med flest våben.
 • Holm er svær at besejre over fem runder med hendes kondition, teknik og taktiske forståelse.
 • Holm er ikke kendt som en stor finisher. Fem ud af hendes syv UFC-sejre er kommet på point.
 • Holm besidder stor styrke og stærk defensiv brydning, så hun er typisk meget svær at få ned.
 • Vieira er kun blevet stoppet en gang, hvilket skete mod Aldana, som er en rigtig stor puncher.

Det taler imod spillet:

 • Vieira udvikler sig stadig for hver kamp, mens Holm formentlig er ved at være forbi sin prime.
 • Vieira bør have en klar fordel på jorden med sin jiu-jitsu, hvis hun først får taget Holm derned.
 • Vieira bevæger ikke hoved eller overkrop særlig meget stående, hvilket gør hende lidt sårbar.
 • Holm er farlig med sine high kicks. Hun bruger dem ikke altid så tit, men de må ikke glemmes.
 • Holm er 40 år og har været ude halvandet år. Det er et spørgsmål om tid, før alderen viser sig.
 • Det er meget svært at stole på dommerne i MMA. Hvis en foretrækker Vieira, så er spillet tabt.


Odds

OBS: Spillet går på, at Holm vinder ved enstemmig dommerafgørelse (unanimous decision), hvilket betyder, at kampen ikke må blive afgjort på knockout eller submission, hvorefter alle tre dommere skal pege på hende som vinder. Ved alle andre udfald er spillet tabt.

Holm er favorit overalt på markedet. Betfair Sportsbook giver 1,36 på en amerikansk sejr, 888Sport, Bet365, Bwin, Mr. Green, Nordicbet og Unibet giver 1,40, Comeon giver 1,41, Cashpoint giver 1,42, mens Marathonbet giver 1,44. Min chancevurdering ligger omkring 70-30, så jeg finder smal værdi på den tidligere mester trods de lave odds.

Jeg havde oprindelig troet, at jeg skulle anbefale en pointsejr til favoritten. Bookmakerne betragter dette som kampens mest sandsynlige udfald. Man får højest 1,90 på spillet hos Bet365, hvilket giver en betvalue på 104,50 % med en chancevurdering på omkring 55 procent. Jeg var så småt i gang med skriveriet, da jeg faldt over dette odds, der virker meget højt. Det er svært at stole på dommerne, som er et wildcard, når det kommer til kampsport. Man ser næsten altid et par mærkelige scorecards over en weekend, men det høje odds gør, at jeg bliver nødt til at gå tungt på dette spil. Jeg synes, at der er taget mere end rigeligt forbehold for underlige dommerkendelser ved at sænke chancevurderingen med 10 procent. Så mange split og majority decisions ser man ikke i forhold til unanimous decisions i MMA. Jeg giver en chancevurdering på 45 procent, hvilket giver en flot betvalue på 121,50 procent. Til sammenligning med dette spil giver Comeon 2,10.

Holly Holm

USA
40 år (17. oktober 1981)
14-5, 8 KO
Southpaw
Højde: 173 cm.
Rækkevidde: 178 cm.
Vægt: 61 kg.

Holly ”The Preacher’s Daughter” Holm er tidligere UFC-mester på bantamvægt og er rangeret som nummer tre i divisionen hos Sherdog. Hun har bl.a. besejret Raquel Pennington, Marion Reneau, Ronda Rousey, Bethe Correia, Megan Anderson og Irene Aldana, mens hun har tabt til Miesha Tate, Valentina Shevchenko, Germaine de Randamie, Cris Cyborg og Amanda Nunes.

Ketlen Vieira

Brasilien
30 år (26. august 1991)
12-2, 2 KO, 4 sub
Ortodoks
Højde: 173 cm.
Rækkevidde: 173 cm.
Vægt: 61 kg.

Ketlen ”Fenomeno” Vieira er tidligere mester på bantamvægt hos organisationerne Big Way og Mr. Cage og er rangeret som nummer syv i divisionen hos Sherdog. Hun har bl.a. besejret Ashlee Evans-Smith, Sara McMann, Cat Zingano, Sijara Eubanks og Miesha Tate, mens hun har tabt til Irene Aldana og Yana Kunitskaya.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Holly Holm vs. Ketlen Vieira – Odds


Holly Holm vs. Ketlen Vieira – Head 2 Head


Flere Tips

29. nov.
20:00
Rasmus G
Units 3/10
Tippet til 1.90
30. nov.
16:00
Units 2/10
Tippet til 1.90
16:00
Units 2/10
Tippet til 2.48
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

 1. Jeg er meget bitter nu her. Holm var ikke super skarp. Hun tog nogle gode træffere fra Vieira, men hun outlandede hende klart gennem de fem runder. Derudover kontrollerede hun hende i mere end 10 minutter i clinchen i en rimelig begivenhedsløs kamp. Holm lavede ikke rigtig damage, mens Vieira skam truede, men spørgsmålet var, om det var 3-2 eller 4-1 til Holm. Det er simpelthen en skandale at score dette til brasilianeren. Hendes hjørne var efter hende, da de så kampen 3-1 til Holm på vej ind i femte runde, som Holm klart tog. Det er ikke et enormt chok, når man kender dommerne, men hold nu op, hvor er det frustrerende, at to af dem, som bestemmer ser noget andet end resten af verden:

  http://www.mmadecisions.com/decision/13197/Ketlen-Vieira-vs-Holly-Holm

  Det er sådan noget, som ødelægger en aften og tager lysten fra en til at bruge så meget tid på det. Dommerne var i øvrigt dårlige hele aftenen. Jeg klandrer dem ikke for Pereiras sejr i en frygtelig tæt kamp, hvor anden runde kunne gå begge veje, men Park gjorde absolut intet i de første to runder. Anders så ikke skarp ud, men han skulle have haft sejren på effort – ligesom Holm.

Skriv et svar