Holly Holm vs. Kayla Harrison – 14. apr. 02:30

Mixed Martial arts UFC
Holly Holm vs. Kayla Harrison
14. apr.
03:30
Loke-Barrett-avatar Loke-Barrett

Kampstart

Kampstart

14. apr.
03:30
Harrison w/ stoppage
Vundet +4,14

Units

3/10
Harrison w/ stoppage %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Det er et hvis, men hvis Harrison klarer vægten uden de store problemer, så er det formentlig blot et spørgsmål om tid, før hun bliver UFC-mester.
  • Harrison er en fænomenal atlet med enorm råstyrke og fænomenal grappling. Jeg forventer overordnet set, at hendes kampe vil være envejstrafik.
  • Holm er efter min mening forbi sin prime. Hun er skam stadig svær at stoppe, men hun ikke den samme trussel som for nogle år siden.

Analyse

UFC 300. Undercard i Las Vegas. Bantamvægt.

Holly Holm

USA
42 år (17. oktober 1981)
15-6, 1 NC, 8 KO
Southpaw
Højde: 173 cm.
Rækkevidde: 178 cm.
Vægt: 61 kg.

Holly ”The Preacher’s Daughter” Holm er tidligere UFC-mester på bantamvægt og er rangeret som nummer fem i divisionen. Hun har bl.a. besejret Raquel Pennington, Marion Reneau, Ronda Rousey, Bethe Correia, Megan Anderson, Irene Aldana og Yana Santos, hun har en no contest mod Mayra Bueno Silva, mens hun har tabt til Miesha Tate, Valentina Shevchenko, Germaine de Randamie, Cris Cyborg, Amanda Nunes og Ketlen Vieira.

Kayla Harrison

USA
33 år (2. juli 1990)
16-1, 6 KO, 6 sub
Southpaw
Højde: 173 cm.
Rækkevidde: 168 cm.
Vægt: 61 kg.

Kayla Harrison er tidligere PFL-mester på letvægt. Hun har bl.a. besejret Larissa Pacheco, Cindy Dandois, Genah Fabian, Taylor Guardado, Marina Mokhnatkina, Kaitlin Young, Martina Jindrova og Aspen Ladd, mens hun har tabt til samme Pacheco.

Matchup

Jeg havde ikke forventet, at vi nogensinde ville se Harrison i UFC. Jeg husker tydeligt, hvordan hun var cageside og udbrød f***, da Julianna Pena tilbage i december 2021 chokerede alt og alle ved at stoppe Amanda Nunes. Harrison skulle have været brasilianerens næste modstander. Der var ærligt talt ikke flere tilbage i UFC, som gav mening. Sidste år opkøbte PFL omsider Bellator efter lang tids spekulation. Nu kunne Harrison endelig få kampen mod Cyborg, som hun havde jagtet i årevis, men i stedet hentede UFC hende. Det var et klart power play fra sportens førende organisation, som skulle vise konkurrenten, at der stadig ikke var nogen tvivl om, hvem der var størst.

Harrison har været meget dominerende i sin karriere. Foruden Pacheco, som er fremragende, var der ingen, som formåede at gå fuld tid med amerikaneren i flere år. Det er muligt, at hun er stagneret en smule på det sidste, men min fornemmelse er, at Harrison ikke har været motiveret over at være fanget i PFL. Efter sine to turneringssejre, der gav en million dollars hver, ville hun videre. Hun blev taget på sengen i tredje kamp mod Pacheco, men hun besvarede flere spørgsmål, som hun endelig oplevede modgang, så dette tager jeg ikke så tungt. Jeg tror, at Harrison kommer for at levere et statement. Hun skal nok ikke vinde mere end en kamp eller to, før hun får lov til at kæmpe for titlen. Jeg kan ikke se nogen stoppe hende. Det eneste spørgsmål er vægten, men hun virker mean and lean nu her. Går det helt galt med hendes weight cut, så kan kampen ende med at blive aflyst. Så får vi indskuddet tilbage.

Holm er en fantastisk striker med en flot baggrund i professionel boksning. Det er dog mere end otte år siden, at hun skrev historie ved at slå Rousey. Den fighter får vi ikke at se igen. Holm har på sine ældre dage vundet kampe med aktivitet og clinching. Dommerne vægter ikke dette særligt tungt længere, hvilket man bl.a. så mod Vieira. Jeg tror, at hendes angreb ville prelle af på Harrison, som hun i øvrigt vil gøre alt for ikke at clinche med. Flere sammenligner dette med Rousey-kampen, men der er en verden til forskel. Harrison er ikke blot langt større og stærkere, mens Holm er blevet ældre og langsommere. Amerikaneren er samtidig markant bedre. Rousey vandt OL-bronze i judo, mens Harrison har vundet to OL-guldmedaljer. Man kan argumentere for, at hun er den største amerikanske judoudøver nogensinde.

Alt dette betyder ikke, at Harrison uden videre stopper Holm. Jeg forventer dog, at det bliver en meget ensidig kamp, så jeg ser ret gode muligheder for, at dominansen på jorden vil føre til et finish, om det bliver ground-and-pound eller et choke. Harrison skal blot være opmærksom på sin modstanders head kicks tidligt. Min chancevurdering ligger omkring 45 procent, hvilket giver en betvalue på 107,10 procent. Til sammenligning med dette spil giver Bet365 2,20, Bwin giver 2,25, mens Betfair og Nordicbet giver 2,30.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar