Holland vs Tyrkiet – 6. jul.

Fodbold EM
Holland
Tyrkiet
6. jul.
21:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

6. jul.
21:00
Holland vinder + Over 2,5
Vundet +5,48

Units

4/10
Holland vinder + Over 2,5 %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Holland var fremragende mod Rumænien
  • Tyrkiet med karantæner
  • Tyrkiet er ikke et godt forsvarshold

Analyse

Jeg tror, det bliver underholdende modsat de første kvartfinaler, som var meget låste særligt i åbningen af kampen. Tyrkerne er nemlig bedst, når de angriber, mens hollænderne viste fremragende offensive kvaliteter mod Rumænien, da man vandt 3-0 i 1/8-finalerne. Holland har i mange år været skræntende, og det har ikke gjort det nemmere, at man er uden Frenkie De Jong og Matthijs De Ligt ved denne slutrunde. Holland spillede da også et lidt tvivlsomt gruppespil, men gik videre som 3’er og er landet i en meget favorabel lodtrækning.

Hollænderne spillede da også en fremragende 1/8-finale, og det er som sagt først herfra, at turneringen rigtigt starter for de store hold. Holland vandt ikke bare 3-0, de dominerede totalt på bolden og tilspillede sig hele 24 afslutninger mod et mandskab, der normalt er svære at lave chancer imod. Holland kunne have afgjort kampen langt tidligere, men viste først skarpheden mod slutningen af kampen. Der var masser af dynamik og fremadrettethed i den hollandske offensiv, og kommer de med samme udtryk, så vil de have særdeles gode chancer kod tyrkerne.

Det vil undre mig, hvis man lægger stilen om, for det bar dem til sejr og var den helt store forandring på gruppespillet og knock out-fasen. Derfor har jeg også en forventning om, at Koeman kommer til at angribe fra start, og det er ikke tyrkernes favoritret at stå i defensiven.

Tyrkerne vil hellere angribe og har med Yildiz og Güler også unge stjerneskud, der kan noget fremad banen. Tyrkerne har da også spillet en del målrige kampe, men man så deres begrænsninger, da de blev udklasseret med 3-0 af portugiserne, der var for stor en mundfuld. Tyrkerne har vist individuelle færdigheder, der har gjort ondt på de fleste, men de var en smule heldige – eller rettere sagt dygtige mod Østrig, hvor de vandt på to scoringer efter standarder.

Derudover var offensiven begrænset, og jeg synes virkelig også, man så Tyrkiet begrænsninger i defensiven, da de gav flere store chancer væk og Baumgartner missede en enorm chance i de døende sekunder, hvor Mert Gunok diskede op med en klasseredning. Det var dog et faresignal, at man tillod så mange chancer i en så afgørende fase, og man var i den grad også udfordret på at forsvare indlæg, hvilket er guf for hollænderne, når de som sædvanligt bringet Wout Weghorst i de sidste 20-30 minutter.

Samtidig er Tyrkiet enormt svækket af, at deres forsvarsstyrmand og bedste spiller i luftspillet, Demiral, er ude med karantæne pga. en krænkende gestus. Demirals fravær bliver et stort tab for tyrkerne, der i forvejen mangler Kabak og Söyuncü i forsvaret pga. skader.

Holland vs Tyrkiet
Holland

Uafgjort

Tyrkiet

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar