Holland vs Østrig – 25. jun.

Fodbold EM
Holland
Østrig
25. jun.
18:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

25. jun.
18:00
Over 2.5 mål
Vundet +3,64

Units

4/10
Over 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • 1. pladsen står til en bedre vej end nr. 2 i gruppen
  • Holland er sikre på avancement og Østrig også tæt på
  • Normalt offensive udtryk for begge og stærke offensiver

Analyse

Holland fører gruppen, da man har scoret et mål mere end Frankrig, men ellers har samme plus-målscore. Østrig ligger nr. 3 med 3 point og en plusmålscore, så meget skal gå galt, hvis det ikke skal blive til avancement for østrigerne. Skulle målscoren for 3 point være afgørende, så kan det blive eneste argument for, at kampen ikke bliver åben, men jeg kan ikke forestille mig, at Østrig kommer til at stå i den situation på tirsdag.

Østrigerne spiller da også med et dejligt frisk udtryk under Ralf Rangnick, hvor man spiller fremad og praktiserer det velkendte høje pres og aggressive genpres. Det gav pote mod Polen, hvor man fortjent vandt 3-1, men man kunne også have fået noget med mod Frankrig, hvis man havde scoret på den enorme chance i 1. halvleg. Østrig har i den grad angrebet kampene, og jeg forventer også, at de kommer til at angribe kampen her.

Holland fører gruppen og de skal vinde større end Frankrig gør over Polen for at sikre sig 1. pladsen. Frankrig møder Polen og vinder højest sandsynligt – og måske også med et par stykker, så der er et klart incitament for Holland til at angribe. 1. pladsen ser nemlig ud til at komme i en væsentligt nemmere halvdel end nr. 1, mens nr. 2 også kan risikere at møde Belgien i 1/8-finalen, mens 1’eren møder Tyrkiet, Tjekkiet eller Georgien. Samtidig kommer 2’eren i halvdel med Tyskland, Portugal og Spanien, som lige nu ser ud til at være de tre stærkeste hold under EM – udover måske Frankrig.

Der er derfor helt sikkert noget at spille for, men faren kan naturligvis være, at Frankrig tidligt kommer foran med et par stykker, og at nationerne i stedet gearer ned og sparer kræfter, mens man måske ikke har interesse i at spille sig til 2. pladsen. Dog tvivler jeg på, at de tanker fylder undervejs, hvor spillerne på banen naturligvis spiller for at vinde. Der kan dog gå status quo i den, hvis man ikke har det store incitament for at angribe, og så kan vi risikere, at det kommer til at handle om at undgå skader og kort, hvorfor det så kan blive en temposvag og chancefattig kamp.

Det ligger dog ikke til holdenes natur, og 0-0-kampen mellem Frankrig og Holland var tydeligvis et produkt af slutrundens format, hvor et uafgjort resultat ville sikre avancement, hvorfor de spillede meget afventende og fokuserede på defensiven. Det kan de undgå her, hvor der ikke er det samme på spil.

Holland har en stærk offensiv med Memphis, Gakbo, Frimpong m.fl. og ligesom Østrig, så er det et hold, der egentlig gerne vil spille fremad, men stadig er under opbygning. Jeg ser dog to hold, der er lige så stærke offensivt som i modsatte ende, hvor Holland naturligvis lever godt af Van Dijks store indflydelse. Jeg forventer en kamp, hvor holdene kommer for at angribe og med en slutrunde, hvor tendenserne er mange mål, så tør jeg godt gå på over-spillet og løbe risikoen for en kamp, hvor de ikke satser noget.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar