18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holland-Ukraine-13. June 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Holland vs Ukraine
Begge hold scorer: ja
13. juni 2021 21:00
Cashpoint
Tippet til 2.00
Udgivet 13. juni 2021 09:36
Kamp: Holland – Ukraine
Tip: Begge hold scorer
Odds: 2,00
Bookmaker: Bwin

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ukriane og Holland ligner Gruppe C’s to stærkeste mandskaber, Holland er tilbage i EM-sammenhæng efter at have misset slutrunden i 2016, og det hollandske landshold har også været i fremgang de seneste par år. I optaktskampene har Holland slået Georgien med 3-0 og spillet 2-2 mod Skotland. Holland mangler deres defensive styrmand Van Dijk og deres førstemålmand, Jasper Cillessen. Omvendt så ser offensive stærkt ud med Depay og Weghorst, som har bombet mål ind for Wolfsburg i Bundesligaen. 

Ukraine har vundet 4-0 og 1-0 over henholdsvis Cypern og Nordirland i deres træningskampe op til slutrunden. De gik igennem kvalifikationen til EM som ubesejret i en pulje med bl.a. Portugal og Serbien. Det ukrainske mandskab virker en smule undervurderet i forhold til deres styrker. Offensivt råder de over Yarmolenko, som præsterer bedre for landsholdet end han gør for West Ham i Premier League, og så har de Yaremchuk, som har scoret et hav af mål i den belgiske liga for Gent. 

Selvom det er en åbningskamp og der måske er lidt ekstra nerver på end normalt, så ligner det to mandskaber, som er stærke offensivt, og som har offensive profiler, som ved hvor målet står. 


Holland – Ukraine Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Holland
Ukraine
Odds are subject to change. Last updated 13. juni 2021 20:56.

Holland – Ukraine Head 2 Head


Skriv et svar