Holland U21 vs Georgien U21 – 27. jun. 18:00

Profit
1.032,3
TBP
106,7%
Hitrate
47,2%
3345 Tips
Fodbold icon
EM U21 Grp. A | EM U21
Holland U21 vs Georgien U21
Holland vinder og holder nullet
Tippet til 2.75
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 27. jun. 09:51

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Holland skal vinde for at kvalificere sig, mens Georgien kan nøjes med uafgjort.

✅ Holland har et stærkt og erfarent mandskab.

✅ Georgien har overrasket, men også været heldige.

Det hele er vendt op og ned i denne pulje, hvor det alle forestillede sig skulle være boksepuden, pludselig er blevet førerholdet i en stærk gruppe med Portugal, Holland og Belgien. Georgien har da også imponeret og har nydt stor opbakning på hjemmebanen, men der skal også tilskrives en del held – og måske lidt undervurdering fra modstanderne. I hvert fald skal Holland være klokkeklare favoritter, og jeg synes oddset på en clean sheet-sejr er godt, fordi jeg forventer et meget defensivt udtryk fra Georgien.

Georgien kan nemlig nøjes med uafgjort og kan de spille 0-0, så er de sikre på at gå videre fra gruppen. Georgierne har grebet det relativt defensivt an i de øvrige opgør – hvor man så alligevel har formået at score fire gange i alt. Mod Portugal havde man to afslutninger indenfor rammen og begge gik i kassen. Portugiserne sjuskede helt enormt i begge tilfælde. Først ved at tillade en simpel dybdebold og dernæst ved slet ikke at dække op på et hjørnespark. Portugiserne dominerede totalt på bolden, men havde stort besvær med at blive farlige. Mod Belgien blev man overmatchet fra start og var bagud 2-0, men på en afslutning fra distancen og et sent indlæg til bageste var det forspring pludselig indhentet, og nu står georgierne så med en meget gunstig situation.

Jeg forventer dog ikke, at de får samme output på omstillingerne, fordi Holland nu er meget bevidste om georgiernes styrker og samtidig spiller med en 3-mands-bagkæde, der bør kunne stå imod både indlægsspil og omstillinger imod. Samtidig er det vind-eller-forsvind for Holland, så koncentrationen lider næppe noget knæk i en kamp som denne. Stiller Georgien sig igen meget lavt for at forsvare, så får de langt til mål, og bliver det igen et fåtal af chancer, så er sandsynlighederne for, at man kan blive ved med at have samme kvalitet i afslutningsspillet ikke så stor – i hvert fald ikke ift. det flotte odds på 2,75.

Holland har et kvalitetshold med spillere fra Ajax, Feyenoord og flere andre store klubber, og det er spillere, der er profiler på deres hold. Spillere med langt mere erfaring og kvalitet end hos Georgien. Hollands store udfordring har været at få bolden i kassen, for man har domineret på bold, antal chancer og xG mod både Portugal og Belgien, og det kommer man højest sandsynligt også til her. Skulle Portugal få point mod Belgien, så vil Georgien gå videre uanset resultatet i denne kamp, og det er alt andet lige en stor fordel, da man ved føringer til både Holland og Portugal måske blot vil trække tempoet ud af kampen og hvile så vidt muligt frem mod de kommende kampe.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Holland U21 – Georgien U21 Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Holland U21 – Georgien U21

Holland U21: Skader og karantæner

Georgien U21: Skader og karantæner

Holland U21 – Georgien U21 Head 2 Head

Flere Tips

22. jul.
Units 2/10
Tippet til 2.10
Units 3/10
Tippet til 1.83
19:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 2.01
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar