18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Holland-Tjekkiet-27. June 2021 18:00

Units 2/10 Tabt
Holland vs Tjekkiet
Holland vinder
27. juni 2021 18:00
ComeOn
Tippet til 1.71
Udgivet 25. juni 2021 08:54
Både Holland og Belgien fik spillet sig sikkert videre fra deres grupper. Holland med manér og Tjekkiet som en af de bedste 3'ere men dog allerede efter kamp to.

Holland gjorde rent bord i gruppen, hvor de var det bedste hold i 5 af 6 halvlege. Ukraine fik bidt fra sig i Hollands 3-2 sejr men ellers var der ingen svinger i valsen for de orange. Særligt Depay, Dumfries, de Jong, Wijnaldum og de Ligt fik vist at de på deres bedste dage er blandt de bedste. de Ligt sad ude i første kamp og selv uden Van Dijk fik han vist mod Østrig og Nordmakedonien at han er fremtids mand. Holland fik scoret otte mål i gruppen men havde en xG på 9.01. De fik endda tilspillet sig 13 store chancer. Det højeste af alle. Forsvaret var stærkt, på nær i en halvleg mod Ukraine men det skyldes primært at de Boer valgte at skifte Blind og van Aanholt ud og det skabte lidt uro som Ukraine fik udnyttet. Den fejl laver han formentlig ikke igen.

Tjekkiet havde allerede sikret sig videre avencement efter to kampe. De slog Skotland 2-0 men det sidste mål var formentlig en engangs oplevelse og skotterne havde trods alt chancerne til mere mens 1-1 mod Kroatien (scorede på straffe) var nok til en billet videre. Tjekkerne spillede sig frem til 3.34 xG (straffe inkluderet) men tillod 4.49 xGA. Skulle gruppen spilles om havde udfaldet formentlig været anderledes. Tjekkerne har efter et årtis ørkenvandring fået stablet et fint hold på benene igen. De har ikke de store stjerne som tidligere men målmand Vaclik, back Coufal, midtbanespillerne Darida, Janko & Soucek samt angriber Schick er alle stærke spillere som formentlig var udtaget til Hollands EM trup, hvis de var hollandske. Fælles for dem og de andre tjekkere er dog deres manglende internationale rutine. Mange har spillet 20+ landskampe men få var med til EM2016 og endnu færre har spillet internationale knockout kampe for deres klubhold. Det kan blive en hæmsko for dem her.

Holland har indtil videre været blandt de bedre hold. Retfærdigvis havde de en gruppe hvor de i forvejen var udråbt som stor favoritter men de fik vist at det var berettiget. Alle mand er klar til kamp og har fået vist sig godt frem hjemme i Amsterdam. Tjekkerne kan også være stolte af dem selv men var mindre imponerende. Truppen er fin men den manglende internationale erfaring fra klub og land kan begrænse dem når turneringen spidser til. Schick er en trussel i front og burde have selvtillid efter tre mål. To af dem var dog en mindre foræring. Ikke noget der burde skræmme de Ligt, Blind og Co i den hollandske forsvar.

Alt i alt virker et fremadstormende Holland hold generøst som en for store mundfuld for tjekkerne.

Kampen spilles i Budapest og begge hold har fans med.

Holland – Tjekkiet Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Holland
Tjekkiet
Odds are subject to change. Last updated 27. juni 2021 17:59.

Holland – Tjekkiet Head 2 Head


1 kommentar

  1. Godt for spillet: Tjekkiet har venstreback Boril i karantæne. Afløser er nok enten Mateju eller højrebackreserve Kaderabek; begge uden kamptræning, deltog hverken i træningskampene op til EM eller i gruppekampene.

    Desuden: tvivl om offensivmidtbanemand (og anfører) Darida. Afløser nok Barak eller defmidtbanemand Soucek (i så fald er det nok Kral der går ind på defmidtbanen).

Skriv et svar