18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 960,3
TBP 107,3%
Hitrate 47,5%

Holland – Gibraltar – 11. Oktober 2021 20:45

Units 4/10 Vundet
Holland vs Gibraltar
Over 10,5 hjørnespark
11. oktober 2021 20:45
bet365
Tippet til 1.83
Udgivet 10. oktober 2021 22:49
Det bør være en form sag for Holland at sikre sig tre point og bevare 1. pladsen. I det omvendte opgør vandt "Oranje" 7-0, og det var one way trafic. Det forventer jeg også, at det bliver på hjemmebane, og mon ikke de hollandske fans forventer underholdning i form af mange mål. Der har været langt mellem succeserne de seneste mange sæsoner, men Holland ligner igen et mandskab, der kvalificerer sig til VM-slutrunden.

Det bør blive et langt pres mod Gibraltars mål og klasseforskellen er til at tage og føle på. Jeg kan godt lide hjørnesparksspillet, fordi jeg har en formodning om, at Holland føler sig tvunget til at angribe løs for at underholde de hårdt prøvede hjemmefans, og 90 minutters blæsen til angreb bør give mange hjørnespark mod en lavtstående modstander, der ret ofte afgiver mange hjørnespark.

I det omvendte opgør kom der 12 hjørnespark, og Norge har fået 14 og 12 hjørnespark mod Gibraltar, mens Montenegro også tilspillede sig 12 hjørnespark. Holland har masser af speed på kanter og backs, og der efterlades ofte rum og mulige overtal på siderne, fordi Gibraltar klemmer så meget ind og beskytter de centrale områder.

Risikoen vil være, at hollænderne ved en stor føring begynder at slappe af og kører den hjem via possession. Jeg tror dog på en jagt efter mål, selvom man allerede har sikret sig et halvt ekstra point pga. en bedre målscore end Norge. Til gengæld styrkes selvtillid hos spillere og opbakning hos medier og fans med mål, og det bør man spille efter. Derfor virker mulighederne for mange hjørnespark som et godt spil.

Holland – Gibraltar Odds


Holland – Gibraltar Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar