18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -10,8
TBP 86,9%
Hitrate 45,0%

Holger Rune-Ernesto Escobedo – 8. October 2021 21:30

Units 4/10 Tabt
Holger Rune vs Ernesto Escobedo
Holger Rune Sejr & Over 18,5 Partier
8. oktober 2021 21:35
Marathonbet
Tippet til 1.83
Udgivet 8. oktober 2021 13:25
Holger Rune møder Ernesto Escobedo i første runde af Indian Wells, og den danske tenniskomet har gode muligheder for videre avancement. En dansk sejr i sig selv er dog knap så attraktiv rent prismæssigt, så derfor har jeg hevet et kombinationsspil op af hatten.

Faktisk har lodtrækningen i det hele taget været yderst favorabel for Holger Rune, hvor han i næste runde potentielt skal møde Christian Garin. En spiller, som på trods af hans placering i verden som nr. 17, er yderst sårbar når underlaget er alt andet end grus. Så hvis kometen kan fortsætte de seneste to måneders exceptionelt høje niveau på tennisbanen, så er der muligheder for at levere et fremragende resultat i Californien. Efter hans US Open kamp mod Novak Djokovic, spillede danskeren først et par Challenger tuneringer på grus, inden han leverede en fantastisk uge på indendørs hardcourt i Metz (ATP 250), hvor han nedlagde Fabbiano, Kohlschreiber, Zapata Miralles og Sonego, inden han gav Carreno Busta (Verdens nr. 16) kamp til stregen i kvartfinalen. Sidenhen besejrede han også Simon og Berankis, inden han drog til Californien. På udendørs hardcourt er der de seneste 12 måneder meget lidt data på danskeren i ATP regi, hvor det faktisk kun er US Open han har deltaget i. Det skyldes selvfølgelig også det faktum at danskeren i denne sæson er stormet frem på ranglisten. Derfor er det også svært at forholde sig for meget til de her statistikker, da danskerens spil rent niveaumæssigt nærmest stiger eksponentielt måned for måned. Ikke desto mindre kan det dog konstateres at Holger Rune spillede en flot kval. i US Open og endda tog et sæt fra Djokovic.

Imens at danskeren er blevet tildelt et Wild Card til Indian Wells, så har Escobedo spillet kvalifikation, hvor han har gjort det flot. På trods af en placering som verdens nr. 178, så har den 25 årige amerikaner faktisk fine stats i ATP regi de seneste 12 måneder, på udendørs hardcourt. Her har han win/loss stats på 4/3. Men uden for disse tal ligger også flotte kvalifikationer i ATP regi, hvor han både har leveret flotte resultater i Miami, Los Cabos og nu i Indian Wells. Så amerikaneren kan spille noget god tennis og udendørs hardcourt er hans favorit underlag. Escobedo har også sin daglige base her i Californien, så han bør også komme ind til kampen med motivation og sult. I 2018 slog han blandt andet Tiafoe på anlægget i Indian Wells, så han har tidligere skabt overraskelser i tuneringen.

Forholdene bør dog alt andet lige være til danskerens fordel. Banen er nemlig en af de langsommeste på ATP Touren, og boldene hopper ekstremt højt. I førsterunde kampene igår var det også kun 35 % af kampene som indeholdt en tie-break. De langsomme forhold giver mere tid på bolden og alt andet lige en fordel til mere mobile typer, og Holger Rune passer glimrende ind i den kategorisering. Vejrguderne har lovet et overskyet vejr til dagens opgør, så der bør ikke komme noget solskin til at gøre banen hurtigere.

Holger Rune kommer i fantastisk form og med stor selvtillid. Samtidigt får han ikke mere passende forhold til sit spil, på udendørs hardcourt. Jeg tror dog at Escobedo kan gøre kampen jævnbyrdig i perioder, og jeg ville ikke blive overrasket hvis amerikaneren snupper et sæt. Danskeren bør dog være for talentfuld til ikke at avancere. Holger Rune vinder opgøret og der kommer over 18,5 partier.

Holger Rune – Ernesto Escobedo Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 9. oktober 2021 02:27.

Holger Rune – Ernesto Escobedo Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar